Terug naar zoekresultaten

1 van 20

Volgende
RCA

The right senior Drupal developer

RCA | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Join us. It’s the right thing to do.

Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen wat nodig is, zolang het juist is. En dat kan enkel met de juiste ambitieuze mensen. You’re in?
 

The right senior Drupal developer

Functieomschrijving

Programmeren en ontwikkelen in Drupal, dat is je langste leven. Samen met je collega’s van het delivery team bouw je zelfstandig webapplicaties op maat voor nieuwe klanten, stuk voor stuk toonaangevende bedrijven met sterke brands. Technische problemen staan niet in je woordenboek, enkel slimme en gebruiksvriendelijke oplossingen. Je vertrekpunt is steeds een betrouwbare architectuur en vernieuwend design. Ook de integratie met andere systemen en kanalen is een kolfje naar je hand om klanten optimaal te servicen. Kortom, jij wekt dagelijks heel wat toepassingen digitaal tot leven, van concept tot implementatie.

Profiel

Een hoger IT-diploma? Check. Minstens 5 jaar praktijkervaring met PHP en Drupal? Dubbelcheck. Analytisch en technisch sta je sterk in je schoenen en usability draag je hoog in het vaandel. Drupal 8, PHP, MySQL, Symfony, Node.js en CSS processors hebben geen geheimen meer voor jou en je volgt de ontwikkelingen op de voet. Bovendien ben je vertrouwd met de ontwikkeling van API’s. Een klantgerichte mindset is een must en je durft een out of the box-oplossing met vuur verdedigen indien nodig.
Ook buiten je comfortzone verleg je grenzen en test je nieuwe technologieën met veel enthousiasme uit. Als teamplayer ben je aangenaam in de omgang en je communiceert vlot naar zowel techneuten als leken.
 

Aanbod

Een geek is allang geen nerd meer. Wij verwelkomen je enthousiaste technische knobbel dus met open armen. Je krijgt een job om je echt in uit te leven mét heel wat verantwoordelijkheden. In een ambitieuze werkomgeving (zonder files en met sloten koffie) trek je samen met toffe collega’s aan hetzelfde zeel. Klinkt goed? Overtuig ons van je kunnen en wij houden je plaatsje al warm (ook al klinkt dat misschien wat nasty).
 

Interesse?

Mail je motivatiebrief en cv naar jobs@rca.be
 
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: Media en Communicatie
  • Hasselt (standplaats)
  • Alle vacatures bij RCA

Vereisten

  • Minstens 5 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment, Application development' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.