Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 20

Volgende
RCA

The right junior Drupal developer

RCA | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Join us. It’s the right thing to do.

Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen wat nodig is, zolang het juist is. En dat kan enkel met de juiste ambitieuze mensen. You’re in?

The right junior Drupal developer

Functieomschrijving

Voor ons support team ben jij de digitale rots in de branding als het aankomt op optimalisatie, finetuning en onderhoud van databasegestuurde websites. Met technische visie heb je oor en oog voor de noden van de klant en je slaagt erin om ze nadien te implementeren als maatwerk Drupal-applicaties. Performantie, future-proof codes en modulaire opbouw? Jij zegt: bring it on! Verder bied je continu deskundige support aan onze bestaande klanten en sta je mee in voor een optimaal projectmanagement.

Profiel

Problems are not stop signs, they are guidelines. Dat heb je tijdens je IT-studies al volop bewezen. Je beschikt over uitstekende analytische skills en zet complexe vragen van klanten vlot en nauwgezet om in technische oplossingen op maat. Stevige kennis van en praktijkervaring met PHP en Drupal zijn vanzelfsprekend. Ben je ook vertrouwd met GIT, codemanagement, Javascript of andere webtechnologieën, dan is dat mooi meegenomen. In elk geval heb je een scherp oog voor vormgeving en draag je usability hoog in het vaandel.
Daarnaast pik je snel dingen op en test je nieuwe ontwikkelingen gretig uit. En je collega’s? Die kunnen altijd bij jou terecht voor duidelijke uitleg, deskundige hulp en flauwe grappen.

Aanbod

Dompel jezelf volledig onder in de technische wereld van bits en bytes en laat je inner geek gerust de vrije loop. Wij knijpen wel een oogje dicht ;-) In onze ambitieuze werkomgeving (zonder files) is er met toffe collega’s altijd divers werk voor de boeg. Daarbij krijg je de kans om écht te groeien en je nek uit te steken. Bovendien heeft ons koffieapparaat zo’n 28 keuzemogelijkheden. Klinkt goed? Klikken maar op die button hieronder en vergeet je cv niet toe te voegen!
 

Interesse?

Become one of our bright people
Mail je motivatiebrief en cv naar jobs@rca.be
 
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Application development
  • Sector: Media en Communicatie
  • Hasselt (standplaats)
  • Alle vacatures bij RCA

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Webdevelopment, Application development' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.