Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 13

Volgende
RCA

The right functional analyst

RCA | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Join us. It’s the right thing to do.

Wij zijn geen consultants of reclamebureau pur sang. We zijn beide. Een communicatiebureau waar agency en consultancy samenkomen en elkaar versterken. Dat is de essentie van hoe we werken en wie we zijn. En wij, dat zijn meer dan 80 specialisten en een pak services: branding, advertising, social media, overheidscommunicatie, PR, online design, digital marketing, enzovoort. We doen wat nodig is, zolang het juist is. En dat kan enkel met de juiste ambitieuze mensen. You’re in?

The right functional analyst

Functieomschrijving

Als geen ander zorg jij ervoor dat onze webapplicaties staan als een huis. Je functionele analyses voor nieuwe, grote projecten spelen 100% in op de noden van de gebruiker en vormen de fundamenten voor een succesvolle implementatie. Samen met onze UI/UX-designer teken je een heldere technische informatiestructuur uit en je brengt je ideeën duidelijk over naar de developers. Om constant voeling te houden met lopende projecten scrum en deelanalyseer je erop los. Ook de opmaak van functionele en gebruiksvriendelijke handleidingen valt onder jouw verantwoordelijkheid. Een analist tot in de kist? Dat ben jij!

Profiel

Structuren en verbanden zien die voor anderen onzichtbaar zijn? Complexe projecten opdelen in kleinere, hapklare delen? En daarbij continu oog hebben voor de verwachtingen van de klant én de usability en user experience? Dat is jouw grootste talent. Analyseren en documenteren gaat je supergoed af en je beschikt over een stevige IT-bagage. Een 2-tal jaar technische werkervaring is sowieso meegenomen, net zoals enige voeling met marketing.
Spreek je ook een mondje Frans? Extra punten! Met je leergierige geest, enthousiaste mindset en klantvriendelijke drive laat je een positieve wind waaien (ieuw) bij je digitale collega’s. Ze zullen hun neus wel dichtknijpen, no problem.

Aanbod

Uitdagende opdrachten. Grote klanten. Complexe applicaties. Wat wil je nog meer? De kans om je helemaal uit te leven in je job? Die krijg je sowieso. Net zoals een flinke portie verantwoordelijkheid en groeikansen. Interesse? Wij kijken ernaar uit om af te spreken en leggen onze neusknijper alvast klaar.

Interesse?

Become one of our bright people
Mail je motivatiebrief en cv naar jobs@rca.be

 
Midden-Limburg (Hasselt - Genk)

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Project management
  • Sector: Media en Communicatie
  • Hasselt (standplaats)
  • Alle vacatures bij RCA

Vereisten

  • Minstens 2 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Project management, Analyse' jobs in Midden-Limburg (Hasselt - Genk) meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.