Terug naar zoekresultaten

Testingenieur propere omgeving (regio Deinze)

371636456

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Testingenieur propere omgeving (regio Deinze)

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen regio Deinze, is AGO Technics op zoek naar een testingenieur. Het doel van de functie is om zowel elektrische als mechanische eindcontroles uit te voeren op alle middenspanningscellen. Als testingenieur heb je een afwisselend takenpakket en ben je verantwoordelijk voor 3 verschillende testposten. Je onderzoekt of alle geproduceerde producten voldoen aan de gestelde eisen door het uitvoeren van verschillende testen. Wanneer je vaststelt dat er een gebrek of fout is aan het product, hou jij de levering tegen en volg je de productie verder op zodat deze uiteindelijk zonder fouten kan worden geleverd. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de administratieve opvolging van deze producten. In deze functie is het belangrijk dat je ook actief nadenkt over wat je doet. Je voert dus niet enkel uit. Je hebt de eindverantwoordelijkheid over de controle van de middenspanningscellen eens deze zijn gemonteerd, het is dus belangrijk dat je het durft zeggen wanneer je fouten opmerkt tijdens het afnemen van de testen.

Profiel


Je bent in het bezit van een professionele bachelor elektromechnica, elektriciteit - elektronica of een andere technische opleiding.
Je steekt graag zelf de handen uit de mouwen en je levert nauwkeurig werk. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit.
Je kan goed overweg met MS Office en je spreekt zeer goed Nederlands.
Tot slot ben je niet bang om anderen op hun fouten te wijzen, weliswaar op een vriendelijke en opbouwende manier.

Aanbod

Je krijgt een uitdagende functie aangeboden binnen een sterk groeiende firma waarbij je de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en opleidingen te volgen.
Afhankelijk van je traject en je ambities zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je ook een mooi salarispakket.
De firma hecht veel belang aan het welzijn van z'n werknemers. Om de goede sfeer te bevorderen wordt er bijvoorbeeld in de winter 2 keer per week verse soep voorzien en in de zomer fruitmanden.
Naast de kantoren en productieruimte heeft deze firma ook een showroom/museum, waarin al hun producten die ze ooit produceerden tentoon wordt gesteld. Vaak worden hier rondleidingen en opleidingen gegeven, zowel voor scholen als bedrijven.
De firma ontvangt ook vaak buitenlandse klanten, daarom hebben ze een eigen B&B opgericht waarin deze gedurende hun bezoek verblijven.
Onder het motto 'alles wat we zelf doen, doen we beter', produceert de firma alles zelf. Ze zijn zo overtuigd van hun goede productie dat ze levenlange garantie bieden.
Voel je het kriebelen om in deze firma aan de slag te gaan en is deze job op jouw lijf geschreven? Mail dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs . Tot binnenkort!
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Kwaliteitscontroleur
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Kwaliteitscontroleur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.