Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 13

Volgende
STIB-MIVB

Test Manager (M/V)

Bij STIB-MIVB

Staat 8 dagen op Jobat.be

Met meer dan 8.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Test Manager (M/V)

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Information Systems draagt het test team bij tot de collectieve inspanning om te voorzien in kwalitatief hoogstaande digitale oplossingen die maximaal voldoen aan de behoeften en verwachtingen.

Als Test Manager maak je deel uit van een dynamische groep test managers die instaan voor alle IT testen binnen de MIVB. Het departement Transport Solutions (TS) waarvoor je verantwoordelijk bent, staat in voor alle transport gerelateerde systemen (reizigersinformatie, on-board communicatie, routeplanningen, …). De testen omvatten zowel puur software testen als ook embedded testing.

Concreet zijn je taken de volgende:

*Leiding geven aan het TS Test Team (10-tal resources).
*Coachen, begeleiden en motiveren van de leden van het TS Test Team.
*De staffing verzorgen en hierbij de beschikbare resources toewijzen aan projecten, prioriteiten stellen en escaleren wanneer nodig.
*Je bent het aanspreekpunt voor alle testactiviteiten binnen het departement TS
*Je rapporteert als single point of contact over alle testprojecten binnen het TS department.
*Je werkt mee aan de ontwikkeling van de teststrategie voor de IT testen.
*Je verdedigt de onderwerpen betreffende je testservice in de Management Meetings.

Profiel

* Master in informatica of gelijkwaardig door ervaring.
* Minstens 7 jaar ervaring in ICT.
* Minstens 5 jaar ervaring in Testing en kwaliteit
* Minstens 3 jaar ervaring met projectbeheer (en testfases) en teammanagement of gelijkwaardige ervaring.
* Nederlandstalig en/of Fransatlig met goede kennis van het Engels en de 2de landstaal (FR of NL).
* Persoonlijke kwaliteiten: team player, leergierig en openstaan voor verandering, analytische geest, logisch denker, kritische ingesteldheid en oog voor detail, zelfstandig, gestructureerd en nauwgezet, klant- en resultaatgericht, proactief, geduldig, communicatief.

Aanbod

* Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
* Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
* Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
* Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het NMBS abonnement voor woon-werkverkeer.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over STIB-MIVB?

Volg dit bedrijf

Maak werk van ons talentennetwerk en breng Brussel mee in vervoering. 

Brussel in beweging brengen, dat doen niet enkel onze chauffeurs. In al onze functies werk je met een hart voor Brussel en zet je mee je schouders onder de MIVB. Want al onze medewerkers zorgen er samen voor dat de reizigers van A naar B geraken. En ook naar de AB.

Met meer dan 8.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad. 


De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers. 


Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

Interesse ? Aarzel dan zeker niet en soliciteer via onze jobsite jobs.stib-mivb.be

STIB-MIVB

Koningstraat 76 76, 1000 Brussel

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 31 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.