Terug naar zoekresultaten
CTRL F IT Gent

Test Engineer

Via CTRL F IT Gent

Nog 3 dagen om te solliciteren

Onze klant ondersteunt de kernprocessen van internationale verhuur- en leasebedrijven met wereldwijd succes. Zo slagen ze erin om de efficiëntie van hun klanten te verbeteren en hun kosten te laten dalen.

Ze heeft ondertussen klanten in Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika en biedt er haar state-of-the art cloud platform aan voor zowel KMO's als bekende first-tier rental en leasing bedrijven. De klantenportfolio groeit sterk aan en ze bieden je de kans om dit bijzonder groeiverhaal mee vorm te geven.

Test Engineer

Functieomschrijving

Je maakt rechtstreeks deel uit van het development team (zonder development werk) Je valideert of nieuw ontwikkelde features voldoen aan de vooropgestelde functionele en technische vereisten Je stelt testplannen op, onderhoudt ze en voert ze uit Je ondersteunt het product team bij de releases met regressie testing Je brengt automatisatie in het testproces waar mogelijk Je valideert de functionele requirements voorafgaand op de ontwikkeling van nieuwe features Je denkt constructief mee over verbeteringen aan interne processen met het oog op de kwaliteit van het product Je analyseert en lost problemen op

Profiel

Je hebt ervaring met functioneel testen, bij voorkeur ook met automatisatie van testen en gerelateerde frameworks
Je hebt een technische achtergrond
Je hecht veel belang aan de gebruikerservaring van een software product
Kennis van een scripting taal is een pluspunt
Ervaring met SCRUM methodologie is een pluspunt
Je bent analytisch, gestructureerd en nauwkeurig
Je bent resultaatgericht, werkt zelfstanding en neemt initiatief
Je bent contactvaardig, communicatief en kan op een gedegen manier een probleem escaleren als dat aangewezen is
Je bent stressbestendig bij het halen van deadlines
Je bent je bewust van de vertrouwelijkheid van data en je weet hoe je hiermee dient om te gaan

Aanbod

Je komt terecht in een snel groeiende onderneming met internationale klanten, waarbij je ook inspraak krijgt in zowel het functionele als het analytische van alle ontwikkelingen en klantenvragen. Je kan mee helpen schrijven aan het toekomstverhaal in een fase waarin snelle groei en flexibiliteit van zowel het team als het product voorop staan.

Bij onze klant werken ze in een vlakke hiërarchie en met een hoge “getting things done” mentaliteit op een creatieve en motiverende werkplek waar samenwerking, openheid in communicatie, zelfontplooiing en passie centraal staan. Onze kantoren zijn erg vlot bereikbaar en hebben verschillende ontspanningsmogelijkheden (o.a. fitness), douches en een relax area om de creativiteit terug een boost te geven!

We geloven in wederzijdse flexibiliteit en een aantrekkelijk verloningspakket in lijn met je ervaring en bijdrage in ons succesverhaal. Een verloningspakket dat, volgens je motivatie en ervaring, zal bestaan uit een aantrekkelijk salaris met netto vergoedingen, maaltijd- en ecocheques, een firmawagen met tankkaart, groeps- en hospitalisatieverzekering, aanvullende maandlonen en een bonus in lijn met je prestaties.
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 3 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.