Terug naar zoekresultaten Vorige

27 van 28

Volgende

Test Engineer

326147114

Via AGO Jobs & HR | Antwerpen | Interim, Voltijds

Staat 36 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Test Engineer

Functieomschrijving

Samen met onze klant zijn wij op zoek naar een Test Engineer. Onze klant is een internationale speler binnen de retailsector met het hoofdkantoor in Hoboken. Binnen het IT departement zijn er vier grote takken: traditioneel ICT, digital expierence, systems & support en BI/rapportering. Binnen digital expierence vallen alle oplossingen die gebruik maken van nieuwe technologieën en data om klantenervaringen top te maken. De verschillende websites, mailing en digital advertising oplossingen, analytics tools en gepersonaliseerde oplossingen vormen het geheel van digital expierence. Het is binnen deze tak dat onze klant op zoek is naar een nieuwe collega om het functioneel team uit te breiden. We zoeken iemand die interesse heeft om een 10tal websites (die elke week een deploy/upgrade krijgen) tesamen met andere collega's grondig door te testen alvorens deze op een kwaliteitsvolle manier naar de eindklant te releasen en om kleinere verbeteringen voor te stellen/te analyseren. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij innovatie prioriteit is, door op zoek te gaan naar nieuwe processen en technologieën. Op technologisch vlak is onze klant een 'early adaptor' van nieuwe trends en willen zij de voortrekker zijn op de markt, gebruik makend van cutting edge technologie om de projecten te realiseren. Je zal samenwerken met ongeveer 50 collega's die allen zeer gedreven en pragmatisch zijn. Binnen het team zal je de ruimte krijgen om te experimenteren. Iedereen krijgt de kans om zich volledig te kunnen inplooien. De organisatie is zeer agile ingesteld en de SCRUM methodologie wordt gretig toegepast. Alle ontwikkelingen hebben dan ook een zeer korte 'time to market'.

Profiel

Wij verwachten iemand die, net als onze klant, zeer agile ingesteld is, daarnaast ook pragmatisch, oplossingsgedreven, analytisch, voldoende in detail werkt, hands -on, communicatief en empathisch is.
Teamwork en een goeie communicatie is cruciaal voor jou.
Testervaring is een plus.

Aanbod

Je komt terecht in een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de groep in vier verschillende landen, IT en digital expierence oplossingen bouwt.
Je krijgt de kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf met een professionele uitstraling, een fascinerend productaanbod en een sterke focus op klantentevredenheid.
Tenslotte kan je rekenen op een marktconform salarispakket.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Antwerpen IT
Brusselstraat 51
2018 Antwerpen IT
Tel.: 03 213 86 50
Email: antwerpen.it@ago.jobs
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Analyse' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.