Terug naar zoekresultaten

Terminal Executive

455342459

AGO Jobs & HR | Geel | Interim, Voltijds

Nog 5 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Terminal Executive

Functieomschrijving

Voor onze klant gelegen te Meerhout kijken wij uit naar een Terminal Excutive. De Terminal Executive draagt zorg voor een vlotte werking van de terminal operaties. Deze omvatten de truckafhandeling, lichterafhandeling en terminal gerelateerde activiteiten.

Profiel

Taken:

- Opvolgen van de terminalplanning opgemaakt door Terminal Coordinator: de Terminal Executive zorgt ervoor dat de beschikbare medewerkers en uitrusting optimaal worden ingepland zodat de opgemaakte terminalplanning kan aangehouden worden.
- Verwerken van inkomende en uitgaande douanedocumenten: de Terminal Executive zorgt ervoor dat alle documenten, zowel import als export, correct en tijdig verwerkt zijn, dit om de containers tijdig per truck te kunnen uitleveren, alsook de lichter tijdig kan vertrekken voor zijn volgende reis.
- Tijdig beschikbaar maken van laad- en losgegevens voor de lichter : de Terminal Executive zorgt ervoor dat de nodige los- en laadgegevens, alsook de stuwplannen aanwezig zijn voor zonder oponthoud de lichters te kunnen behandelen.
- Overnemen en zorg dragen voor aantal taken buiten en tijdens de kantooruren, waardoor de service op een hoog niveau wordt gehouden en een continuïteit wordt gegarandeerd: de Terminal Executive zorgt ervoor dat buiten de kantooruren alle communicatie naar de correcte opdrachtgever, alsook intern worden verstuurd. De Terminal Executive controleert ook de reefers, voert communicatie bij beschadigde containers alsook equipment beheer. De Terminal Executive stuurt aan wanneer Progeco dient langs te komen voor cleaning, alsook Becoh voor fumigatie/gasmeting. Buiten de kantoor uren neemt de Terminal Executive de operationele leiding binnen het bedrijf over.
- Contact hebben met externe firma's, klanten, leveranciers, partners en havens. Dit zowel in het Nederlands als in het Engels.

Competenties:

- Organisatie: leidinggeven, coachen, planning en organisatie en resultaatgerichtheid
- Communicatie: samenwerken, betrokkenheid, overtuigingskracht, klantgerichtheid en professioneel kunnen communiceren zowel mondeling als via mail.
- Cognitief: analytisch vermogen, inzicht hebben, stressbestendigheid (kunnen omgaan met interne en externe factoren) en creativiteit (bij het dagdagelijkse ma

Aanbod

Onze klant biedt je na een geslaagde interim-periode een vast contract aan. Je loon wordt afgestemd op je ervaringen en aangevuld met maaltijdcheques en een groepsverzekering.

Indien interesse, gelieve te solliciteren met een recent CV naar geel.office@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Geel Office
Grote Steenweg 3a
2440 Geel Office
Tel.: 014 58 72 19
Email: geel.office@ago.jobs
Geel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 5 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Geel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.