Terug naar zoekresultaten
Accent

Telefoniste

Via Accent

Dit is een informaticabedrijf gespecialiseerd in notariële informatica. Voor deze sector hebben ze een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren installeren en configureren ze tevens alles van materiaal (PC?s servers & printers).

Telefoniste

Functieomschrijving

Als administratief bediende sta je in voor het beantwoorden van de binnenkomende telefoons en het registreren van alle oproepen. Je bent het aanspreekpunt van het bedrijf en staat klanten met vragen te woord. Beheren van inkomende-emails hoort ook bij het dagelijkse pakket. Alsook sta je in voor het bestellen van de lunches.

Profiel

Voor de functie van administratief bediende zijn wij op zoek naar iemand met een eerste ervaring in een klantgerichte werkomgeving.
De keywords voor deze functie zijn : stiptheid stressbestendigheid en assertiviteit.
Heb je een goede basis kennis van Ms-Office (word-Excel-Outlook) en sta je open om continu bij te leren dan bij jij misschien wel de geknipte kandidaat.

Aanbod

Wat je kan verwachten is een vast contract na een possitieve inloopperiode. Je komt terrecht in een gezellig bedrijf een fijn team van 18 mensen in een familiale sfeer. Het bedrijf is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer kom je liever met de wagen dan kan je gratis voor de deur parkeren. Wekelijks kan je genieten van het op kantoor geleverde fruit en twee keer per jaar gaat iedereen samen uit eten.
Het loon is bespreekbaar en zal worden bepaald naar gelang jouw competenties en jouw ervaring.
West-Vlaanderen,Limburg,Oost-Vlaanderen,Waals-Brabant,Vlaams-Brabant,Henegouwen,Luik,Namen,Antwerpen,Brussel,Luxemburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in West-Vlaanderen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Henegouwen, Luik, Namen, Antwerpen, Brussel, Luxemburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.