Terug naar zoekresultaten

1 van 74

Volgende
Accent

Telecom-technicus (M/V)

Via Accent | Antwerpen | Voltijds

Staat 4 dagen op Jobat.be

Onze klant is een jong en dynamisch bedrijf bestaande uit een team van ervaren telecom technici. Doorheen de jaren hebben ze een sterke persoonlijke reputatie opgebouwd bij veeleisende klanten zoals Elia en Nokia (voormalig Alcatel-Lucent) met projecten in binnen- en buitenland voor onder meer NATO NMBS Defensie Mobistar Proximus Base Telenet P&T WIS Sprint ?
We hebben ook ervaring met wireless technologie en zijn nagenoeg al onze mensen in het bezit van een GOF3 of GOF4 certificaat.
Hun focus ligt op kwaliteit en flexibiliteit. Ze zijn klantgericht stipt en gedreven. Ze hechten veel belang aan de nodige opleiding en certificaten. De medewerkers zijn in het bezit van verscheidene certificaten Ze zijn zelf ook VCA-gecertifieerd en we zijn gestart met de integratie van het ISO9001 kwaliteitsmanagementsysteem binnen hun firma. Onze klant is milieubewust. Ze zorgen voor een verregaande uitsortering en recycling van onze afvalstromen. Hun kantoor en magazijn draaien op 100% groene stroom. Tevens hebben ze inmiddels het plan uitgerold om hun huidige wagenpark te vervangen door hybride personen-wagens en bestelwagens met CNG-motor.

Telecom-technicus (M/V)

Functieomschrijving

Je krijgt een on the job training waarbij je intensief wordt begeleid door een ervaren technieker. Voor het uitvoeren van installaties in buitendienst van Telecom producten. De installatie houdt zowel hardware bekabeling en opbouw in alsook softwarematig configureren van de systemen. de producten zijn van het type: DWDM MLPS SDH SWITCHES... . Je voert diverse controlemetingen uit.

Profiel

  • Je hebt een basisdiploma TSO (bij voorkeur in een elektrische richting) en wil graag bijleren.
  • Je hebt nog geen ervaring? Geen probleem! Wij voorzien een opleiding!
  • Je kan zelfstandig werken en hebt zin voor verantwoordelijkheid.
  • Je bent hands-on flexibel en stipt.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
  • De werkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats maar kunnen door storingen en overnames buiten kantooruren plaatsvinden. Occasioneel nachtwerk behoort tot de mogelijkheden.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands kennis van de Franse taal is een pluspunt.

Aanbod

Je werkt binnen een aangename werkomgeving waar je je talenten kan ontplooien en projecten zelfstandig kan leiden. Het bedrijf kent een vlakke structuur waarbij directe communicatie en coaching voorop staan. We bieden je een marktconform salaris aangevuld met extra legale voordelen en doorgroeimogelijkheden.
Plaats van tewerkstelling: Heel België

Interesse?

VG13/BUO
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.