Terug naar zoekresultaten
Whoohoo® Gent

Tekenaar HVAC

Whoohoo® Gent | West-Vlaanderen | Voltijds

Voor een studiebureau met een afdeling regio Brugge zijn we op zoek naar een geëngageerde HVAC tekenaar voor HVAC installaties, sanitair, duurzame energieproductie etc. Je komt terecht in een sterk groeiend bureau die reeds meer dan 50 jaar ervaring heeft in elektrische installaties, hvac, sanitair en allerlei andere technische uitrustingen. Ze zijn zeer sterk in het zoeken van de best mogelijke oplossing op maat van de klant en willen zich hierdoor ook profileren. Ook willen ze hun marktpositie versterken door steeds up to date te blijven en onderzoek te doen naar de markt. Ze streven naar duurzame en lage energie oplossingen voor diverse gebouwen.


Als tekenaar HVAC ontvang je een marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen naargelang kennis, ervaring en competenties.


Tekenaar HVAC

Functieomschrijving

Als HVAC-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de technische uitrusting van gebouwen en meer specifiek alles wat met HVAC te maken heeft. Hierbij komen ook nog enkele deelgebieden kijken zoals duurzame energieproductie, sanitair, sprinkler systemen etc. Naast het ontwerpen krijg je ook de verantwoordelijkheid om mee te helpen bij de voorbereiding van de aanbestedingsdossiers. Dit doe je in samenwerking met interne collega's en de projectleiders. Daarbij is een goeie communicatie heel erg van belang aangezien je ook contact zal opnemen met externe partijen. Je bent gepassioneerd door HVAC en bent bereid om je kennis up to date te houden inzake je vakgebied.

Profiel

Je beschikt over:

  • Diploma Industrieel Ingenieur/Elektromechanica/Elektrotechnieken/Houttechnologie
  • Ervaring is een plus, geen vereiste
  • Kennis MS Office
  • Kennis AutoCAD en/of Revit
  • Enorme leergierigheid

Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Whoohoo® Gent

Alle jobs Tekenaar mechanica, hout, metaal

Populaire jobs in Tekenaar mechanica, hout, metaal:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Tekenaar mechanica, hout, metaal' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.