Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 72

Volgende
Accent

Tekenaar Bouw

Accent | Antwerpen | Voltijds

Nog 2 dagen om te solliciteren

Onze klant is een leuk familiebedrijf van de derde generatie dat het laatste decenium enorm gegroeid is en nog steeds blijft uitbreiden. Momenteel werken er een 60-tal mensen en dit aantal zal zeker nog stijgen in de toekomst. Het bedrijf is groot geworden met het produceren van betonnen welfsels en specialiseerde zich in de productie van allerhande welfsels.

Tekenaar Bouw

Functieomschrijving

De job als tekenaar bouw bij deze klant is uitgebreider dan bij andere bedrijven. Je zal niet alleen moeten tekenen maar je zal ook de contactpersoon zijn voor de werf. Je staat in contact met klanten en leveranciers en volgt alles op van A tot Z. Onze klant werkt vanuit het principe dat elke werf één contactpersoon heeft.

Profiel

De ideale kandidaat voor deze functie spreekt vlot Nederlands en kan zich behelpen in het Frans. Je bent ook communicatief vaardig en kan zowel tekenen als werven opvolgen. Je bent dus van meerdere markten thuis of wil dit toch zeker leren.

Aanbod

Werken als tekenaar bouwbij onze klant biedt naast de inhoudelijke uitdagingen van de functie en een toffe werksfeer nog een aantal extra voordelen. Allereerst profiteer je van een marktconform loon afhankelijk van je opleiding en ervaring maar ook van een prima arbeidsvoorwaardenpakket met de nodige extralegale voorwaarden

Interesse?

VG1312/BC
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Andere ambachten' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.