Terug naar zoekresultaten

Technische Vertegenwoordiger reinigingsproducten Bouwsector

Manpower | Vleteren | Voltijds


Wij zoeken (m/v)

Technische Vertegenwoordiger reinigingsproducten Bouwsector
onder een vast bediendecontract


Onze klant, een leverancier van reinigingsdiensten en producent van reinigingsproducten, breidt hun team uit. De BVBA kent de laatste jaren een mooie groei en wil volgend jaar hun omzet vergroten. Door het toenemende succes en om hun doelstelling te realiseren, zijn ze op zoek naar een technische vertegenwoordiger met affiniteit met de bouwsector.

Ervaren in Sales? Technisch onderbouwd? Ervaring met de bouwsector?
Lees dan zeker verder, deze job is misschien iets voor jou!

Technische Vertegenwoordiger reinigingsproducten Bouwsector

Functieomschrijving


Een nieuwbouw vertoont roestaanslag? Als Technisch vertegenwoordiger ga je langs bij klanten om de problemen te analyseren. Ter plaatse meet je de probleemoppervlaktes op en trek je foto's. Je denkt na over mogelijke oplossingen en de producten in het gamma. Je berekend de nodige inspanningen en geef deze informatie door aan de interne binnendienst. Zij stellen een gepaste offerte op, waarna jij terugkoppelt naar de klant. Je haalt het project binnen en doet vervolgens de opvolging van A tot Z.

De meeste leads komen vanuit de vraag van de klant zelf, waarna jij een geschikte toepassing zoekt. Jouw klanten situeren zich voornamelijk in de bouwsector, maar ook auto- en transportsector, industrie, scheepsvaart, immobiliënkantoren, zitten in jouw portefeuille.

Je gaat actief in dialoog met de klant en focust hierbij steeds op lange termijn relaties. Naast het beheren van de accounts, ben je voor een stuk bezig met prospectie en zoek je naar nieuwe partners om de dienst van jouw firma aan te verkopen.

Je plant je werk van thuis uit en overlegt slecht een aantal keer per maand de resultaten met de sales director.

Je wordt het gezicht van de firma binnen jouw regio

Profiel


Je hebt een aantal jaar relevante ervaring in sales en bent technisch aangelegd. De bouwsector is voor jou niet onbekend. Belangrijk is dat je overweg kunt met de harde sector. Je hebt zelf een hands-on mentaliteit en wanneer je een werf binnenstapt win je snel het vertrouwen van de nodige personen.
Verder ben je commercieel en maak je je beloftes waar. Je kunt autonoom je werk inplannen en werkt resultaatgericht om de omzet te doen stijgen.
Je gaat met plezier op baan en geen afstand is jou te ver.

Aanbod


We bieden jou een zeer uitdagende functie aan met veel autonomie en baanwerk. Je komt terecht in een dynamisch en groeiend bedrijf, waar je verwelkomt wordt in een warm en enthousiast team van 4 mensen. Je kunt je verwachten aan een uitgebreide opleiding om operationeel te worden. Verder krijg je een competitief brutoloon, aangevuld met een bedrijfswagen, tankkaart, gsm en laptop.

Reactie

Heb je Interesse of wil je meer informatie? Bel mij gerust (0478/60 53 26) of stuur een mailtje naar wouter.sissau@manpower.be; Ik beantwoord met plezier jouw vragen!
Discretie verzekerd!Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Manpower

Alle jobs Sales buitendienst / vertegenwoordiger

Populaire jobs in Sales buitendienst / vertegenwoordiger:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Ieper

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Distributie en Retail
  • Vleteren (standplaats)
  • Alle vacatures via Manpower

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Ieper meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.