Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 55

Volgende
Kellogg Company

Technische productiemedewerkers/operators

Bij Kellogg Company

Staat 12 dagen op Jobat.be

Pringles maakt deel uit van de Kellogg Company. Na Special K is Pringles het tweede grootste globale merk van Kellogg. Kellogg is nummer 2 in de category "savory snacks".
De fabriek in Mechelen is 1 van de 3 productievestigingen van Pringles. In België zijn er zo'n 650-tal werknemers tewerkgesteld. In Mechelen produceren we Pringles voor Europa, Midden-Oosten en Afrika. Pringles wordt wereldwijd verkocht. Er zijn meer dan 40 smaken verkrijgbaar.
Voor onze fabriek te Mechelen zijn wij op zoek naar m/v

Technische productiemedewerkers/operators

Functieomschrijving

De uitdaging en verantwoordelijkheid ligt in het zo perfect mogelijk laten draaien van jouw productie– of verpakkingslijn. Hierbij leg je de focus op kwaliteit, productiviteit en veiligheid:
 • Productiviteit: je werkt efficiënt en grijpt zelf in bij technische problemen. Stilstand van je machine probeer je te voorkomen. Preventief onderhoud en het vlot ingrijpen bij mechanische storingen vormen hierbij een sleutelrol. Je neemt zelf het initiatief, je detecteert het probleem, en met behulp van de juiste tools los je het mechanisch probleem zelfstandig op.
 • Kwaliteit: je werkt nauwkeurig en zorgvuldig. Op regelmatige basis voer je kwaliteitscontroles uit om zo de kwaliteit van het eindproduct te garanderen. Ook de machineparameters controleer je om te verzekeren dat je productielijn in optimale conditie is.
 • Veiligheid: je werkt veilig. Bij uitvoeren van je taken geef je steeds prioriteit aan veiligheid. Dit doe je enerzijds door algemene veiligheidsprocedures plichtsbewust na te leven, anderzijds draag je zorg voor een propere en ordelijke werkomgeving.

Profiel

 • Je beschikt over een technisch diploma (mechanica, elektro-mechanica, ...) en/of gelijkwaardige technische kennis dankzij werkervaring / hobby.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Orde en netheid is belangrijk voor jou.
 • Je levert kwaliteit en kwantiteit zonder veiligheid uit het oog te verliezen.
 • Je wil werken in een 5-ploegensysteem (inclusief weekends).
 • Vertrouwd zijn met een productieomgeving vormt een pluspunt.

Aanbod

We bieden jou een interessante job in een stimulerende en hoog-technologische werkomgeving. Je inzet, kennis en ervaring belonen wij graag met een contract van onbepaalde duur en een competitief salarispakket. Verder stimuleren we zelfontplooiing en groeikansen door interne training en coaching.
 
Mechelen - Lier

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica, Technicus (elektro)mechanica' jobs in Mechelen - Lier meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.