Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 28

Volgende

TECHNISCHE OPERATOR

437691099

AGO Jobs & HR | Gent | Interim, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

TECHNISCHE OPERATOR

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar technisch operatoren (3 ploegen). Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een correcte opstart van de machines na weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je bewaakt de kwaliteit van de vervaardigde flessen en registreert deze informatie rechtstreeks in het computersysteem. Je analyseert de kwaliteitsresultaten, spoort problemen op en gaat actief op zoek naar oplossingen.Je neemt initiatief om verbeteringen voor te stellen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden.

Profiel

Je wordt bij aanvang tewerkgesteld in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem. Je hebt interesse in geautomatiseerde processen en affiniteit met techniek. Je bent leergierig en bereid om opleidingen te volgen zodat je kennis en vaardigheden hierover uitgebreid worden. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en vindt veilig, kwaliteitsvol werk zeer belangrijk. Je bent hands-on en gaat actief op zoek naar oplossingen. Je bent een vlotte, collegiale communicator.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch team waar een goeie werksfeer heerst. Binnen deze functie word je ingezet in onze productieomgeving waarvan het machinepark momenteel uitgebreid zal worden. Door middel van een grondige opleiding word je voorbereid op de job van operator. De internationale structuur biedt voldoende werkzekerheid en stabiliteit. Je start aan een motiverend loon en krijgt de kans om , na positieve evaluaties, hierin te groeien.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent
H. Lippensplein 23
9000 Gent
Tel.: 09 225 32 26
Email: gent@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator kunststofverwerking' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.