Terug naar zoekresultaten

Technische jobstudent - voedingsbedrijf - regio Gent

441593123

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Deeltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technische jobstudent - voedingsbedrijf - regio Gent

Functieomschrijving

Voor een bedrijf actief in de voedingssector en gelegen in de regio van Gent, is AGO Technics op zoek naar een jobstudent die om de 2 weken 6u op zaterdag kan werken op de technische dienst. Je takenpakket zal er als volgt uitzien: - Je zal regelmatig de brandblusinstallatie testen. - Verder zal je het verkregen afvalwater van de vetafscheider overpompen. - Ten slotte zal je regelmatig een controle uitvoeren aan de batterijen van de interne transportmiddelen en deze indien nodig bijvullen.

Profiel

Je bent net een technische opleiding aan de hogeschool of universiteit gestart. Je toont engagement om je gedurende je volledige opleiding om de 2 weken op zaterdag voor ongeveer 6u te werken. Je kan goed zelfstandig werken. Je houdt je aan de veiligheidsregels en voert de opdrachten nauwkeurig uit. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands.

Aanbod

Je zal een uitdagende studentenjob krijgen in een snelgroeiende en boeiende onderneming. Het bedrijf biedt je een aantrekkelijk loon aan en de mogelijkheid om relevante praktische ervaring op te doen binnen jouw studiegebied en regio. Er is ook een mogelijkheid om het startuur vrij te kiezen (tussen 6u30 en 10u30), zolang de opdrachten voor 17u afgewerkt zijn. Interesse? Stuur je cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen spoedig contact met jou op.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Deeltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus elektriciteit en elektronica' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.