Terug naar zoekresultaten

Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren

382405698

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technische jobstudent - regio Zottegem - mooie daguren

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma gelegen te Zottegem op zoek naar een technisch gemotiveerde jobstudent. Hieronder meer informatie over je takenpakket: - je voert voornamelijk preventief onderhoud uit, dit doe je dankzij checklisten die hiervoor zijn ontworpen, een voorbeeld is het periodiek smeren van de machines - hiernaast ga je ook technische curatieve werkzaamheden uitvoeren, een voorbeeld hiervan is het vervangen van heftruckwielen, het vervangen van een noodstop...

Profiel

Je studeert in een technische richting. Hiernaast heb je interesse om in een productie omgeving, een industriele setting aan de slag te gaan. Gezien de firma actief is in de voeding, hecht je veel belang om in een propere omgeving te werken. Hiernaast stel je je ook flexibel op. Stel dat er een groot onderhoud dient te worden uitgevoerd, dan ben je bereid om een uurtje langer te werken. De productie draait in 2 ploegen, zelf werk je als lid van de technische dienst in dag, meer specifiek van 7u-16u. Binnen deze firma wordt er voor de ganse zomer gezocht naar een student. Kan je een ganse maand of langer werken, geef ons alvast je beschikbaarheid door, de periode van tewerkstelling is bespreekbaar.

Aanbod

Ben je op zoek naar een nieuwe technisch uitdagende ervaring in een toonaangevende firma, neem dan zeker snel met ons contact op. Je krijgt een mooie verloning, je krijgt de kans om veel ervaring op te doen/ veel bij te leren en je krijgt heel veel ondersteuning van de andere vaste collega's die werken op de technische dienst. Tot snel!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.