Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 28

Volgende
Jessa Ziekenhuis

Technische dienst: Meewerkende leidinggevende in vakgebied elektriciteit/elektronica.

Jessa Ziekenhuis | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Op 1 januari 2010 is de fusie van Virga Jesse, Salvator en St.-Ursula een feit. Vanaf dan bundelen we onze krachten om samen als Jessa Ziekenhuis de toekomst tegemoet te gaan. Samen verbeteren we de kwaliteit van onze zorg nog verder, verdiepen we onze kennis en specialisaties nog meer en zetten we onze middelen nog efficiënter in. Dankzij de fusie hebben we als organisatie meer te bieden. Niet alleen aan onze patiënten, ook aan onze eigen mensen. Jij bent uniek. Gedreven teamspeler, gemotiveerde mensenmens, ambitieuze carrièrejager of integere hardwerker? Een ding is zeker: je wil een job die je als gegoten zit. Voltijds of deeltijds, leidinggevend of ondersteunend, ... professioneel goed in je vel zitten is gewoon belangrijk. Kom daarom de geknipte job passen in het Jessa Ziekenhuis.

Om onze ambities waar te maken zijn we momenteel op zoek naar een:

 

Technische dienst: Meewerkende leidinggevende in vakgebied elektriciteit/elektronica.

Functieomschrijving

De meewerkende leidinggevende ondersteunt de afdelingsverantwoordelijke in het organiseren en coördineren van de preventieve en curatieve onderhoudswerken en kleine infrastructuurwerken. Het eigen vakgebied betreft elektriciteit/elektronica en IT-gerelateerde toepassingen.
 
Concrete opdrachten omvatten:
 
 • Praktijkgericht leiding geven aan medewerkers binnen de dienst en de werkzaamheden mee uitvoeren en verdelen zodat deze vlot en gecoördineerd verlopen en dit binnen het vakgebied elektriciteit/elektronica.
 • Inhoudelijk mee garant staan voor het bepalen en uitvoeren van een optimaal beleid en onderhoud/herstellingen van elektronische en/of geïnformatiseerde toestellen en niet-medische installaties. Voorbeelden hiervan zijn brand- en alarmcentrale met koppeling op telefonie, badgecontrole, parkeersysteem, zusteroproep, e.a.
 • Opzet en beheer van IT-systemen die hierbij aansluiten.
 • Samenwerken en communiceren met mensen binnen en buiten de dienst, zodat een aangenaam werkklimaat wordt gecreëerd.
 • Zorgen voor het beheer van de machines en het materieel van de dienst om de goede werking van de dienst te waarborgen op een economische verantwoorde wijze.
 • In nauwe samenwerking met de hoofd technisch medewerker instaan voor het dagdagelijks begeleiden, motiveren, aansturen, informeren en adviseren van de medewerkers van het team. Waarborgen van een vlotte, kwalitatieve, efficiënte en performante uitvoering, rekening houdend met de leefbaarheid van het ziekenhuis en met minimale hinder voor medewerkers, patiënten en bezoekers.
 • Binnen het werkdomein zichzelf bijscholen, de evoluties en nieuwe technieken opvolgen en implementeren en kennis overdragen aan collega’s.
 • Regelmatig een wachtdienst uitvoeren.
 • Vervangen van de afdelingsverantwoordelijke bij afwezigheid.

Profiel

 • Je hebt een bachelor diploma elektronica/elektriciteit.
 • Je hebt reeds praktijkervaring opgebouwd. Ervaring binnen leidinggeven wordt beschouwd als een plus.
 • Je combineert je technische kennis met talent in aansturen en motiveren van medewerkers.
 • Je beschikt over een ruime kennis van diverse elektronische technieken.
 • Een goede kennis van courante software is een must.

Aanbod

Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Je relevante ervaring kan een rol spelen in het bepalen van je salaris.
 

Interesse?

Bezorg ons dan je kandidatuur door online te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be. Gelieve je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma mee te sturen.
Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Patrick Hansoul, Ingenieur-Diensthoofd Technische dienst Jessa, tel 011 33 68 01, patrick.hansoul@jessazh.be
Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Petra Maes, Medewerker werving en selectie – HR, tel 011 33 52 46 – mail petra.maes@jessazh.be
 
Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 27 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.