Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 21

Volgende

TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE

* Bachelor of master Elektronica, Energietechnologie of Elektromechanica
* Hoogtechnologisch machinepark
* Sterk, internationaal bedrijf

Hays Kortrijk | Roeselare | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Voor een dynamisch productiebedrijf regio Roeselare kijken we uit naar een technisch verantwoordelijke om in nauwe samenwerking met de afdelingsverantwoordelijke het machinepark van de verpakkingsafdeling te organiseren en onderhouden.

TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE

Functieomschrijving

Als onderhoudsverantwoordelijke organiseer je het technische onderhoud van de verpakkingsafdeling binnen deze firma. Je plant en coördineert het curatief en preventief onderhoud om zo de technische stilstanden te minimaliseren. Daarnaast stuur je een 7-tal techniekers aan en plan je hun werkzaamheden in. Bij complexe depannages assisteer je de techniekers. Verder ben je verantwoordelijk voor het wisselstukkenbeheer en zorg je ervoor dat de technische installaties up-to-date blijven in het onderhoudsprogramma. Ten slotte werk je mee aan investeringsprojecten en de uitvoering ervan.

Profiel

Je bent in het bezit van een technische bachelor of master, met een gedegen kennis elektriciteit en mechanica. Bij voorkeur heb je een 5-tal jaar relevante werkervaring. Je bent hands-on, technisch onderlegd en voldoende ervaren met het aansturen van een aantal medewerkers.

Aanbod

Bij deze job als technisch verantwoordelijke / onderhoudsverantwoordelijke kom je terecht in een internationaal actief bedrijf, marktleider in zijn segment. Deze groeiende onderneming heeft een modern machinepark en initiatief wordt sterk aangemoedigd. In ruil voor jouw inzet ontvang je een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Heb je interesse in deze job als technisch verantwoordelijke? Verstuur je cv online of bel naar Louise Vanthuyne van HAYS Engineering Kortrijk via 056 25 80 50.

Interesse?

Hays Kortrijk
Louise Vanthuyne
056 25 80 50
Budastraat 2, 8500 Kortrijk, Belgie
Roeselare

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Roeselare meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.