Terug naar zoekresultaten

Technisch verantwoordelijke productie - Vast contract

Via Manpower

Staat 16 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Door de groei van onze klant actief binnen de voedingsindustrie gelegen in het hart van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een technisch verantwoordelijk voor één productievestiging.

Technisch verantwoordelijke productie - Vast contract

Functieomschrijving


Als technisch verantwoordelijke werk je onder de operations manager, engineering afdeling en de directie naar het aansturen van het technisch team. Samen staan jullie in voor het acuut en preventief onderhoud waarnaast je ook de verantwoordelijkheid zal nemen, door de groei ambities van het bedrijf, naar uitbreidings- en investeringsprojecten. Hierin ga je offertes voorbereiden en onderhandelen met potentiële leveranciers, de voorbereiding verzorgen tot de fijne aflevering. Hierbij zal je ook de productiemedewerkers opleiden op de nieuwe installaties en zorg je voor maximale veiligheidsbesef. Tot slot ga je ook je eigen team sturen en waar nodig extra opleidingen laten volgen.

Profiel


De technisch verantwoordelijke heeft een bachelor elektromechanica of is gelijkwaardig door ervaring. Je hebt enkele jaren ervaring in een technisch verantwoordelijke functie binnen een technisch productieproces en neemt graag initiatieven en zaken in handen. Als technisch people manager weet je ook een voorbeeldrol te vervullen en kan je mensen motiveren, evalueren en doen groeien. Tot slot ben je communicatief in het Nederlands en Engels en werk je graag aan continue als projectmatige projecten.

Aanbod


Na een uitgebreide opleiding krijg je functie met verantwoordelijkheid binnen een sterk bedrijf met een internationaal en familiaal karakter. Je krijgt een mooi salarispakket die je zelf kan samenstellen (bedrijfswagen, verzekeringen, etc.)

Denk je dat deze job je op het lijf geschreven is? Bezorg je CV aan tycho.paepe@manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.
Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Maintenance manager
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Roeselare (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.