Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 33

Volgende
Whoohoo® Gent

Technisch tekenaar

Whoohoo® Gent | West-Vlaanderen | Voltijds

Nog 1 dag om te solliciteren

Het betreffende bedrijf is een studiebureau waar een sterke familiesfeer heerst. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende zaken waar een bouwheer of architect mee in contact komt bij een bouw/verbouw/renovatieproject. Je komt terecht in een jong team waar je volledig opgeleid wordt tot specialist in je vak.


Je ontvangt een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering). Verder beschik je over glijdende uren en een aangename verlofregeling. 


Technisch tekenaar

Functieomschrijving

Je job bestaat er voornamelijk uit om de bouwheer zowel technisch te adviseren en ondersteunen. Je zal zoeken naar oplossingen voor constructies, installaties of inrichtingen op basis van een bestek. Daarnaast zal je allerhande elementen (kunnen onder andere foto's zijn) verzamelen voor de realisatie van de plannen. 

Profiel

Je studeerde af in een bouw-gerelateerde richting met een gezonde interesse in energieprestatieberekeningen. Je beschikt over een basiskennis technisch tekenen in Autocad 2D. 


Aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt Whoohoo jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten.
We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

Interesse?

Interesse in deze functie? Klik hier om meteen te reageren of neem voor meer informatie contact op met An-Sofie De Meyer van Gent - Whoohoo.be op +32 (0) 487 997 047.

Vermeld de referentie: 9185824-JA-BE
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Tekenaar mechanica, hout, metaal' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.