Terug naar zoekresultaten

Technisch Tekenaar / Ontwerper

379597975

Via AGO Jobs & HR

Staat 8 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch Tekenaar / Ontwerper

Functieomschrijving

Voor onze klant in Ronse gaan we op zoek naar een ervaren Technisch Tekenaar / Technisch Ontwerper. Als Technisch Tekenaar / Technisch Ontwerper zet jij de wensen van de klant om naar de realiteit. Het bedrijf biedt elke klant hydraulische pompen & cylinders op maat aan waardoor het ontwerpen en technisch tekenen steeds een creatieve en inventieve benadering vergt. Geen enkele klant en geen enkel project is identiek. Zo werk je bijvoorbeeld de ene week mee aan de totstandkoming van een brug en de andere week ontwerp je hydraulische onderdelen van een sluis. Jouw technisch inzicht, opleiding en ervaring als Tekenaar / Ontwerper zorgt er voor dat jij uit basis info en een aantal schetsen de juiste afmetingen kan voorleggen en een nauwkeurig, foutloos ontwerp opmaakt dat idealiter klaar is voor onmiddellijke productie. In overleg met de klant en de interne projectverantwoordelijke worden afwijkende wensen, noden en vragen beantwoord omtrent de ontwerpen. Jouw technische expertise en betrokkenheid met de kwaliteit van jouw werk zijn hierbij uiterst belangrijk. Wanneer de hydraulische producten in dienst gaan bij de klant kan er uiteraard altijd vraag zijn naar nieuwe of vervangende onderdelen. Je werkgever onderscheidt zich van de concurrentie door deze kleine mechanische onderdelen zélf te ontwerpen, te produceren en aan te leveren. Als Technisch Tekenaar / Ontwerper leer je in het kader van deze service ontwerpen i.f.v. een hypermoderne industriële 3D printer. Hierdoor krijgt niet enkel de klant en diens project een nieuwe dimensie, maar ook jouw eigen ervaring.

Profiel

- A2 Mechanische Vormgeving of Bachelor Industrieel Ingenieur / Ontwerp.
- Je hebt reeds ervaring opgedaan als Technisch Tekenaar / Ontwerper.
- Ervaring met AUTOCAD 3D of SOLIDWORKS is een must.
- Ervaring met MATHCAD vormt een sterke troef.

Aanbod

Je krijgt de kans om aan de slag te gaan binnen een opmerkelijk stabiele en professionele omgeving. Door hun welverdiende top-positie op de Belgische markt is dit bedrijf in staat te investeren in de nieuwste technologieën en de meest uitdagende projecten waardoor je als Technisch Tekenaar / Ontwerpen kan rekenen op een dynamische en prikkelende job. Hierbij kan je ongetwijfeld jouw technische expertise botvieren.
De firma is gevestigd te Ronse. Als Technisch Tekenaar / Ontwerper geniet je een mooie (bespreekbare) verloning met enkele extralegale voordelen en een aantrekkelijk toekomstperspectief.

Interesse? Super! Bel AGO Oudenaarde vandaag nog op 055 21 87 50 of stuur een mailtje met jouw CV naar oudenaarde@ago.jobs
Oudenaarde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Tekenaar mechanica, hout, metaal
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Ronse (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Tekenaar mechanica, hout, metaal' jobs in Oudenaarde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.