Terug naar zoekresultaten
MK PHIXION

Technisch Projectleider Decorbouw

internationaal

MK PHIXION | Beerse + Buitenland | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 3 dagen op Jobat.be

MK PHIXION, te Beerse, is internationaal al meer dan 25 jaar dé referentie op het vlak van unieke, creatieve decors voor festivals en shoppingcentra. Als gerenommeerde trendsetter en marktleider ontwerpen en bouwen we de meest verbazingwekkende en originele fantasiewerelden. Daarnaast zijn we voor vele steden, shoppingcentra en bedrijven dé creatieve partner in kerstverlichting en sfeerdecoratie.  Het uitwerken en opbouwen van fantasierijke taferelen is dan ook helemaal ons ding. Neem zeker een kijkje op de website: www.phixion.be
Momenteel breiden we ons team van 15 medewerkers graag uit met een (m/v):

Technisch Projectleider Decorbouw

Functieomschrijving

Als projectleider ben je van a-z verantwoordelijk voor de realisatie van onze unieke projecten. Je functie is erg allround. Zo teken je tijdens de voorbereiding de technische detailtekeningen in AutoCad 3D uit voor de productie. Je vergelijkt prijzen bij leveranciers, bestelt materialen en volgt de productie in het atelier op.
Nadien ben je on site, op festivals, shoppingcentra,… in binnen- en buitenland, verantwoordelijk voor de montage en afbraak. Je stuurt onze ervaren teams en onderaannemers aan en bespreekt de voortgang met de klant. Je bewaakt hierbij nauwgezet de timing en het financiële luik van het project.

Profiel

Als projectleider ben je…
  • … technische geschoold (bij voorkeur Bachelor- of Master) en heb je een sterk technisch en ruimtelijk inzicht.
  • … leergierig om deze unieke expertise onder de knie te krijgen.
  • … vlot met AutoCad en heb je een sterk oog voor detail.
  • … een organisatorisch talent, hands on en oplossingsgericht.
  • … flexibel en stressbestendig.
  • … bovenal avontuurlijk ingesteld: enkele aaneensluitende weken in het buitenland en werken tegen strakke deadlines schrikken je dan ook niet af
Ervaring in de event- of bouwsector is mooi meegenomen maar ook gemotiveerde afstudeerders krijgen bij ons alle kansen!!
 

Aanbod

Wij heten je graag welkom…
… in onze creatieve, dynamische KMO. Als groeiende organisatie staan we garant voor teamwork en een no-nonsense aanpak. Je kan rekenen op een goede verloning maar bovenal op elke dag nieuwe uitdagingen. Je werkt dan ook vaak aan unieke projecten, op niet-alledaagse locaties én voor gerenommeerde klanten.

Interesse?

Interesse Stuur dan je kandidatuur naar solliciteren@goelen.be, t.a.v. Pieter Gaukema van Goelen & Gaukema HR Partners of bel naar  014 61 57 87 Je kan rekenen op onze discretie.
 
Turnhout,Antwerpen,Buitenland

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider, Projectleider, technisch verantwoordelijke' jobs in Turnhout, Antwerpen, Buitenland meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.