Terug naar zoekresultaten

Technisch polyvalente medewerker

379231097

Via AGO Jobs & HR

Staat 16 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch polyvalente medewerker

Functieomschrijving

AGO is op zoek naar een technisch polyvalente medewerker voor een klant, een gespecialiseerd draai- en freesbedrijf. Het bedrijf beschikt over een hoog technologisch machinepark. Zij produceren mechanische componenten, evenals assemblies. Als technische medewerker sta je het team van draaiers en frezers bij. Jouw precieze taken steunen vooral op jouw technisch inzicht, handigheid en initiatiefname. Indien je over deze eigenschappen beschikt en het nodige leervermogen lijken volgende taken zeker te doen. laat je niet afschrikken door het gevraagde technische inzicht. Volgende taken moet je doen: Bundels (seriewerk) monteren. Bijhouden en controleren van onderdelen. Af en toe pompen monteren en ook de voorraad ervan bijhouden. Je zal ook lassen, maar wel met een automatische manipulator. Hiervoor zal je ook de stock aan halffabrikaten en afgewerkte producten bijhouden. Inkomende goederen en grondstoffen ga je inputten en verdelen over de desbetreffende werkplaats Alsook verantwoordelijkheid opnemen wat betreft: orde en overzicht van je werkplek en voorraad orde en overzicht van het magazijn en inkomende en uitgaande goederen Het laden en lossen van vrachtwagens met gebruik van heftruck en rolbrug. Ook een elektrische stapelaar. Het komt er ook op neer dat je nabehandeling doet van goederen, ze alsook klaarzet en de gegevens daarover input. Als laatste zal je sporadisch bestellingen leveren en/of afhalen. Kortom een zeer gevarieerde, afwisselende job waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig te werk mag gaan.

Profiel

Zoals reeds eerder vermeld, beschikken over technisch inzicht, waarbij je een goed werktempo kan aannemen. Nauwkeurigheid en structuur draag je ook hoog in het vaandel. tevens ben je een teamplayer en kan je van jezelf zeggen dat je werk 'ziet'.

Aanbod

Deze firma is gekend als een ambitieus familiebedrijf. Zij bieden een uitdagende job, waarbij ze een interne opleiding voorzien. Zij vinden het belangrijk om aan de hand van jouw enthousiasme samen te groeien en voor jij in je job.

Het loon is volgens barema's.
Eeklo

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Logistiek management
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Eeklo (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Eeklo meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.