Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende
Colruyt Group

Technisch Packaging Coördinator Colruyt Group

Packaging Coördinator Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 7 dagen op Jobat.be

Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

Technisch Packaging Coördinator Colruyt Group

Functieomschrijving

De dienst Creatie & Productie Packaging creëert de verpakkingen van alle huismerken van Colruyt group (Everyday, Boni Selection, Dreambee, Dreamland, Graindor, Spar …). Als technisch packaging coördinator zorg je ervoor dat onze eigen merken in de winkel het best tot hun recht komen.

 


Een knappe verpakking die in het oog springt, daar haal jij voldoening uit. Ook omdat je weet wat er organisatorisch en grafisch allemaal achter de schermen voor gebeurt.

Als packaging coördinator zit coördineren jou in het bloed. Je leidt alle aanvragen voor nieuwe verpakkingen in goede banen voor de eigen merken van Colruyt Group (Boni Selection, Everyday, Graindor, Dreambee, Dreamland, Spar …). Een bestaande verpakking aanpassen of een volledig nieuwe creëren: je volgt het hele proces op de voet, vanaf de briefing tot de uiteindelijke verzending.

Je staat zowel met interne als externe diensten in contact. Zo vraag je teksten op bij onze copywriters en technische informatie bij de leverancier. Wanneer je alle informatie verzameld hebt, zorg je voor een briefing aan de grafische ontwerpers. Zij creëren dan op basis van jouw briefing een verpakking. 

Ten slotte ben je ook verantwoordelijk voor het goedkeuringsproces doorheen de verschillende interne diensten (aankoop, marketing en kwaliteit). Wanneer dat afgerond is, zorg je voor de verzending van het nodige drukmateriaal. 

Je werkt in Halle.

Profiel

 • Ervaring– Je hebt ervaring in het organiseren en opvolgen van uitdagende projecten in een marketing- of grafische omgeving. Kennis van druktechnieken is een pluspunt.
 • Georganiseerd en betrouwbaar - Je bent een echte teamplayer, maar je geniet ook een grote zelfstandigheid. We kunnen erop vertrouwen dat je je taken goed plant en organiseert. 
 • Stressbestendig en flexibel – Je blijft kalm onder alle omstandigheden en stelt je flexibel op om een verpakking goed en correct in de winkelrekken te krijgen. Een deadline halen is voor jou geen probleem en je volgt projecten tot in de puntjes op. 
 • Communicatie – Je bent communicatief sterk: je maakt duidelijke afspraken met collega’s en communiceert helder met andere diensten.
 • Talenkennis – Je hoeft zelf geen vertalingen te doen, maar je staat dagelijks in contact met verschillende leveranciers en je kan met hen communiceren in het Nederlands, Frans en Engels.

Aanbod

 • Zekerheid – Je krijgt een contract van onbepaalde duur in een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Groeikansen – Je kan steeds doorgroeien naar een andere functie. Colruyt Group denkt graag met je mee.
 • Variatie – Aan afwisseling geen gebrek: je staat in voor de verpakkingen van alle eigen merken. Daarnaast heb je heel wat contacten over verschillende diensten heen, zowel intern als extern.
 • Aangename werkomgeving – Je werkt in een dynamische en stimulerende werkomgeving waar ruimte is voor initiatief.
 • Extralegale voordelen – Naast een aantrekkelijk loonpakket krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Interesse?

Anne Vermout-Selectieverantwoordelijke
Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 32 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds
 • Maaltijdcheques

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Brand management' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.