Terug naar zoekresultaten

Technisch operator - vaste nacht

330883155

Via AGO Jobs & HR | Dendermonde | Interim, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch operator - vaste nacht

Functieomschrijving

Voor onze klant in Wetteren zijn wij op zoek naar een technisch operator om in de vaste nacht te werken. Uw takenpakket: Ja staat in voor het opstarten en stilleggen van de productielijnen om een efficiënte productie te garanderen. Je volgt de machines en de kwaliteit van de producten op en stuurt bij waar nodig. Je lost kleine technische problemen op en in het geval van een groot technisch probleem, verwijs je door naar de technische onderhoudsdienst met de bedoeling het probleem zo efficiënt mogelijk te produceren. Je staat de inpakkers bij met technisch advies. Je vult ook per machine alle bijgevoegde administratie in zodat de collega's ten alle tijde op de hoogte zijn van de verholpen en niet verholpen problemen. Je werkt mee aan de optimalisatie van de productielijn zodat de efficiëntie verhoogd kan worden. Je zorgt ervoor dat je up to date blijft over jouw vakkennis en technische vaardigheden zodat je uw eigen kennis kan maximaliseren en deze optimaal binnen de organisatie kan toepassen.

Profiel

Je beschikt over een TSO diploma in een technische opleiding: mechanica, elektromechanica, elektriciteit, kunststofvormgevingstechnieken, mechanische vormgevingstechnieken,... Je bent flexibel & hands-on ingesteld. Je hebt een aangename persoonlijkheid en vindt het geen probleem om op vraag van de ploegleider ad hoc taken uit te voeren.

Aanbod

e komt terecht in een enthousiast en dynamisch team. Je wordt tewerkgesteld binnen een firma die veiligheid en wederzijds respect hoog in het vaandel draagt. Na een korte interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een marktconforme verloning en heel wat extra legale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Dendermonde
Brusselsestraat 85
9200 Dendermonde
Tel.: 052 33 85 80
Email: dendermonde@ago.jobs
Dendermonde

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator voeding
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Dendermonde (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Dendermonde meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.