Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 21

Volgende

Technisch operator (Dag) - Metaalsector - Regio Zwijnaarde

458887344

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 24 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch operator (Dag) - Metaalsector - Regio Zwijnaarde

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, actief in de metaalindustrie, is AGO technics op zoek naar een Technisch Operator. Als Technisch operator zal je in het metallurgieteam actief zijn voor de labo-productie van innovatieve metalen en nauw samenwerken met andere teams uit de verschillende technologiedepartementen. Binnen het metallurgieteam worden diverse labo-processen zoals smelten, gieten, warm- en koudwalsen en thermische behandelingen uitgevoerd. Na een opleiding zal je in eerste instantie instaan voor het smelten en gieten. De mogelijkheid bestaat dat je takenpakket later zal uitgebreid worden. Je bereidt de labo-processen voor, voert ze uit met oog voor kwaliteit en veiligheid, en rapporteert de procesdata. Dit zowel intern als extern naar klanten en derden. Je zal actief zijn in de vestiging van Zwijnaarde. Korte buitenlandse verplaatsingen voor opleidingen zijn mogelijk. Je bent verantwoordelijk voor de je toevertrouwde toestellen, gereedschappen en machines: onderhoud, procesopvolging enz. Je werkt actief mee aan de introductie van nieuwe en verbetering van bestaande procestechnieken, methodes en procedures. Je werkt overdag, maar bent bereid je indien nodig flexibel op te stellen op vlak van werkuren.

Profiel

- Je bent technisch onderlegd, ervaring met (onderhouds)werken aan mechanische of electromechanische toestellen is een meerwaarde
- Bachelor diploma (graduaat - A1), bij voorkeur (elektro)mechanica of gelijkaardig door ervaring, is gewenst
- Je kan op zelfstandige basis werken, je bent pragmatisch, precies en hebt oog voor detail
- Je hebt ondernemingszin en beschikt over de capaciteit om zelfstandig problemen te verhelpen en doelstellingen te bereiken
- Je hecht veel belang aan veiligheid
- Je bent een teamplayer en beschikt daartoe over de nodige sociale en communicatieve vaardigheden
- Een algemeen praktische aanleg en een brede technische interesse zijn voorwaarden voor deze functie
- Je bent bereid je verder te specialiseren in proces-technologie voor metalen
- Je bezit een goede kennis van MS Windows & Office (word & excel)
- Goede praktische kennis van het Engels is een meerwaarde

Aanbod

Na een eerste gesprek met de HR, volgt er nog een tweede gesprek die gekoppeld is aan een rondleiding binnen de firma. Dit systeem werpt ook zijn vruchten af, er is weinig verloop binnen de firma en de anciënniteit binnen de firma ligt zeer hoog. Afhankelijk van je profiel krijg je na een positieve interimperiode een vast contract of start je onmiddellijk met een vast contract. Je komt terecht in een zeer stabiele en uitdagende werkomgeving, waar tal van gespecialiseerde technische opleidingen worden aangeboden. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met verscheidene extra legale voordelen. Centraal in de firma, blijft de mensgerichte en aangename werkomgeving, waarbij collegialiteit een zeer belangrijke rol inneemt. Het betreft geen grote anonieme omgeving, maar er heerst eerder een humane en persoonlijke aanpak. Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Neem dan zeker met ons contact op. Per mail naar gent.technics@ago.jobs of telefonisch op 09/374.61.33.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 26 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator metallurgie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.