Terug naar zoekresultaten

1 van 27

Volgende

Technisch Operator 3 ploegen

83997182

Via AGO Jobs & HR

Staat 32 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch Operator 3 ploegen

Functieomschrijving

Onze klant is is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda?s, ?) - Instellen en bedienen van diverse machines - Eindzaagmachine : automatische zaagmachine waar profielen op maat gezaagd worden - Rekbank : profielen zijn gekoeld en worden hierop recht getrokken - Pers : de aluminium grondstof wordt door een matrijs vervormd tot profiel De verschillende operatoren wisselen elkaar af zodat variatie in het takenpakket ontstaat. Mits de nodige opleidingen kunnen kandidaten doorgroeien van Operator rekbank / eindzaag naar Reserve-perser en Perser.

Profiel

- Een technische opleiding is een voordeel maar niet noodzakelijk, een goede technische affiniteit is voldoende gezien de voorziene training.
- Je bent STIPT (in aanwezigheid)
- Je werkt correct, nauwgezet en zelfstandig na een grondige opleiding
- Je neemt de job op met de nodige verantwoordelijk en toont zin voor initiatief
- Bereid om te werken in een 3-ploegensysteem. Het ploegregime is gezins-vriendelijk door kortere werkdagen en vrije dagen op vrijdag. Op vrijdagavond en vrijdagnacht bent u steeds vrij.

Aanbod

Wij bieden je een boeiende en afwisselende job in een internationaal actief en sterk groeiende organisatie. Verder kan je rekenen op een competitieve verloning in functie van kennis en prestatie.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator kunststofverwerking' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.