Terug naar zoekresultaten

technisch operator 3 ploegen - snelle opstart - hoge verloning

381661522

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

technisch operator 3 ploegen - snelle opstart - hoge verloning

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een klant gelegen te Gent op zoek naar 3 extra gemotiveerde operatoren. De firma is een industriële toeleverancier gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van onderdelen voor materiaal voor de automobiel en luchtvaart industrie. Aangezien er sprake is van uitbreiding van de huidige productie capaciteit, wordt er gezocht naar extra medewerkers.

Profiel

Je behaalde een diploma in een technische richting, zoals mechanica, electronica, mechanische technieken, elektromechanica, lassen.
Je bent sterk geïnteresseerd in techniek en productietechnologie.
Je bent iemand die graag mee oplossingen zoekt en creatief kan nadenken.
Je bent zeer zorgvuldig, let op details en volgt steeds de processen.
Je bent leergierig. Je houdt jouw werkplek graag proper.
Je bent bereid in 2-ploegen te werken (5u45 - 13u45, 13u45 - 21u45 en 21u45 - 5u45).

Binnen de firma zijn er een 10-tal verschillende lijnen. Dus uitdaging genoeg. Er is dan ook een goed uitgewerkt sterren systeem, zodoende dat je geleidelijk aan, meer inzetbaar bent op de verschillende lijnen. Hieraan is ook een extra fiscale vergoeding gekoppeld. Je wordt actief betrokken bij de job inhoud. Er wordt gevraagd om mee na te denken en om zelf beslissingen te maken. Hieraan gekoppeld geeft de job uiteraard veel voldoening.

Aanbod

De firma is gelegen aan de rand van Gent, dus zeer gemakkelijk en vlot bereikbaar. Je komt terecht in een hoogtechnologische firma waar je jezelf kan ontplooien, in een bedrijf die continu vooruitgang nastreeft. Hierbij enkele voorbeelden. Aan alle werknemers, interim of vast, wordt een grondige opleiding gegeven. Kan je hiernaast zelf een verbetering aanbrengen, dan kan je hiervoor een mooie fiscale bonus ontvangen. Ook in het gebouw zelf worden constant vernieuwingen aangebracht, zo heb je ondertussen al een nieuwe refter en kleedkamer.
Dankzij dit volledig pakket, uitdagende job en mooi verloningssysteem, ligt de ancienniteit zeer hoog binnen de firma. Je krijgt een competitief salaris met tal van extra legale voordelen. Naast maaltijdcheques ter waarde van 8 euro, een ploegenpremie (10% vroege/ namiddag ploeg en 25% nachtploeg), heb je ook een productiepremie (11.2% van het uurloon en dit percentage kan nog stijgen). Na de interimperiode, als vaste werknemer, krijg je ook een hospitalisatie verzekering, een groepsverzekering, de mogelijkheid een wagen/ fiets te leasen...

Heb je interesse, dan plannen we je in voor een rondleiding, die rondleidingen gaan door op donderdag namiddag om 14u. Spreekt de productie omgeving jou aan, dan plannen we direct na de rondleiding een gesprek in met HR. Is ook dit gesprek positief, dan kan je de maandag daarop al opstarten. Interesse, neem contact op met AGO Technics, op 09/374.61.33 of per mail op gent.technics@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator chemie of energie
  • Sector: Chemie en Pharmacie
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.