Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 11

Volgende

Technisch operator - 3 ploegen- regio Eeklo

382897168

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch operator - 3 ploegen- regio Eeklo

Functieomschrijving

Voor één van onze klanten, regio Meetjesland, is AGO Technics op zoek naar technisch operator om in drie ploegen te werken. Als technisch operator heb je volgende taken: - Je stelt de machines juist in en bouwt ze om indien nodig; - Je bestuurt volledig de machine. Indien er een technische panne is, probeer je de oorzaak te vinden en eventueel zelf op te lossen alvorens er een technieker bij te halen; - Je doet een controle van de grondstoffen; - Je controleert de kwaliteit van het eindproduct. Mochten er onregelmatigheden voorvallen in productie dan meld je dit aan je verantwoordelijke; - Je vult alle administratie correct in.

Profiel

Je bent in het bezit van een ASO / TSO diploma. Je hebt technisch inzicht of kan hier een sterke interesse in tonen. Je wenst in drie ploegen tewerken. Je bent zelfstandig, nauwkeurig en flexibel ingesteld. Je bent een echte doorzetter en draagt veiligheid hoog in het vaandel. Je bent een teamplayer.

Aanbod

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf, toonaangevend over de hele wereld, zowel nationaal als internationaal. Een grote firma, maar met een warme sfeer en een persoonlijke aanpak. Hiernaast wordt er binnen de firma veel belang gehecht aan verbetering. Vandaar wordt er voortdurend geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Heb je zelf een idee? Deel ze dan met je collega's en verantwoordelijken. De overige collega's van het technisch team staan met open armen klaar om je te ontvangen. Ze delen graag hun ervaring en expertise met jou, zo zit ook jij binnen de kortste keren op de juiste koers mee te varen. Is deze vacature jouw op het lijf geschreven? Stuur dan onmidellijk jouw CV naar gent.technics@ago.jobs of bel 09 374 61 33.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator textiel en leder
  • Sector: Textiel, Leder en Kledij
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator textiel en leder' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.