Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 18

Volgende

Technisch operator (3-ploegen) - Metaalindustrie

448179498

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch operator (3-ploegen) - Metaalindustrie

Functieomschrijving

Voor een metaalbedrijf te Sint-Niklaas is AGO technics op zoek naar een technisch operator die in 3 ploegen kan werken. Als beeldschermoperator ben je verantwoordelijke voor het volgende takenpakket: - Het instellen en opvolgen van de parameters gedurende het proces; - Het aanbrengen van de grondstoffen; - Het in orde brengen van de nodige administratie gedurende het proces; - Het herstellen en opsporen van kleine technische storingen tijdens het proces.

Profiel

Je hebt een diploma van het secundair onderwijs, binnen een meer technische afstudeerrichting of andere. Je bent communicatief vaardig, bereid de handen uit de mouwen te steken en houdt ervan in team te werken. Je hebt een sterk leervermogen en bent bereid bij te blijven leren. Tenslotte wens je te werken in een 3-ploegen systeem

Aanbod

Na een eerste gesprek met de Supervisor van de operatoren, volgt er nog een tweede gesprek die gekoppeld is aan een rondleiding binnen de firma. Dit systeem werpt ook zijn vruchten af, er is weinig verloop binnen de firma en de anciënniteit binnen de firma ligt zeer hoog. Afhankelijk van je profiel krijg je na een positieve interimperiode een vast contract of start je onmiddellijk met een vast contract. Je komt terecht in een zeer stabiele en uitdagende werkomgeving, waar tal van gespecialiseerde technische opleidingen worden aangeboden. Je krijgt een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met verscheidene extra legale voordelen. Centraal in de firma, blijft de mensgerichte en aangename werkomgeving, waarbij collegialiteit een zeer belangrijke rol inneemt. Het betreft geen grote anonieme omgeving, maar er heerst eerder een humane en persoonlijke aanpak. Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Neem dan zeker met ons contact op. Per mail naar gent.technics@ago.jobs of telefonisch op 09/374.61.33.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator metallurgie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.