Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 29

Volgende

Technisch operator (3 ploegen) - chemie - regio Gent

438697513

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 32 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch operator (3 ploegen) - chemie - regio Gent

Functieomschrijving

Voor onze klant actief in de chemische sector zijn wij op zoek naar een technische operator. - Je denkt creatief mee met je collega's en communiceert verbeteringsvoorstellen teneinde het proces te optimaliseren - Je analyseert de kwaliteitsresultaten en spoort problemen op, waarna je actief op zoek gaat naar oplossingen - Je bewaakt de kwaliteit van de vervaardigde producten en verwerkt de informatie rechtstreeks in een computersysteem - Door een correcte opstart van de machines na weekendstilstand verzeker je de kwaliteit van de producten - Je bent verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van verschillende machines.

Profiel

Je wordt tewerkgesteld in een drieploegensysteem - Je bent geïnteresseerd in geautomatiseerde processen en bent bereid om via opleiding binnen de onderneming jouw vaardigheden aan te scherpen - Je durft de verantwoordelijkheid over de kwaliteit van je vervaardigde producten te nemen - Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken Je leergierigheid wordt gekenmerkt door je communicatieve houding tegenover je collega's

Aanbod

- Je komt terecht in een mooie werkomgeving dat in volle groei zit. - Je krijgt de kans om jouw eigen vaardigheden te verbeteren door verschillende opleidingen. - Je krijgt een motiverend loonpakket met extra legale voordelen. - Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur na een (beperkte) interimperiode.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.