Terug naar zoekresultaten

Technisch operator (2 ploegen) - in de chemie te Wetteren

461913077

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 48 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch operator (2 ploegen) - in de chemie te Wetteren

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Wetteren, is AGO Technics op zoek naar een technisch operator om in twee ploegen te werken. Bij werkvermeerdering zal je ook in de nacht worden ingeschakeld. Uw takenpakket: - Je staat in voor het opstarten en stilleggen van de productielijnen; - Je volgt de machines en de kwaliteit van de producten op en stuurt bij waar nodig; -Kleine technische storingen los je zelf op. Indien het een groter probleem inhoudt, schakel je de technische dienst in; - Je helpt waar nodig bij de andere operator, inpakkers, ? - Je zorgt voor een overzichtelijk en correct geregistreerd administratief overzicht van je werken.

Profiel

Je beschikt over een TSO diploma in een technische opleiding: mechanica, elektromechanica, elektriciteit, kunststofvormgevingstechnieken, mechanische vormgevingstechnieken,...
Je bent bereid om in twee ploegen te werken, maar hiernaast ook flexibel ingezet te worden in de nachtploeg. Je bent flexibel en hands-on ingesteld.
Je hebt een aangename persoonlijkheid en vindt het geen probleem om op vraag van de ploegleider ad hoc taken uit te voeren.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast en dynamisch team. Je wordt tewerkgesteld binnen een firma die veiligheid en wederzijds respect hoog in het vaandel draagt. Na een korte interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Je krijgt een marktconforme verloning en heel wat extra legale voordelen. Interesse? Mail je cv naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor verdere informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator chemie of energie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.