Terug naar zoekresultaten

TECHNISCH ONDERHOUDSMAN VARKENSSTALLEN

330529938

AGO Jobs & HR | Tielt | Interim, Voltijds

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

TECHNISCH ONDERHOUDSMAN VARKENSSTALLEN

Functieomschrijving

Voor onze klant actief in de landbouwsector zijn we op zoek naar een handige Harry om op verplaatsing allerhande herstellingen te doen in en rond de varkensstallen. Je gaat dagdagelijks naar diverse bedrijven om voederleidingen te herstellen, roosters te vervangen, reparaties te doen aan sanitair en verwarming, etc.

Profiel

Je bent een echte vakman en bent bereid om steeds op verplaatsing te werken. Je bent flexibel naar uren toe. Daarnaast kan je probleemoplossend denken. Ten slotte heb je ervaring in een dergelijke functie en heb je de nodige technische achtergrond om diverse werken naar behoren te kunnen uitvoeren.

Aanbod

Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract in een bloeiend bedrijf. Bovendien hangt er een leuke en open sfeer in de firma.
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Klusjesman' jobs in Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.