Terug naar zoekresultaten

Technisch medewerker met leidinggevende capaciteiten (Gent)

395526924

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch medewerker met leidinggevende capaciteiten (Gent)

Functieomschrijving

Voor een internationale klant gelegen in de Gentse Zeehaven, is AGO Technics op zoek naar een technisch medewerker met leidinggevende capaciteiten. In deze functie sta je in voor volgende taken: - Je coördineert de technische afdeling teneinde preventieve en curatieve werkzaamheden uit te voeren (deze worden uitgevoerd door zowel het eigen personeel als door externe bedrijven). - Je optimaliseert technische installaties zoals havenkranen, zeefinstallaties, transportbanden, kolenwasserij- en drogerij. Deze werken zijn vooral mechanisch getint. - Je stuurt een technische dienst van ongeveer 14 ervaren personen aan, volgt deze op en ondersteunt hen bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. - Je analyseert problemen en implementeert oplossingen. - Je stelt een correcte planning voor het eigen onderhoudspersoneel op en beslist wanneer externe hulp vereist is (deze werken stuur jij aan en volg je op). - Je maakt voor zowel kleine en grote projecten een projectscope en hebt hiervoor contact met diverse leveranciers en constructeurs. - Je volgt deze projecten op zowel tijdens de uitvoeringsfase als bij de oplevering waarbij dan de afgesproken termijnen en budgetten worden gerespecteerd. - Je koopt wisselstukken, goederen en diensten aan a.d.h.v. prijsaanvragen- en onderhandelingen. - Je besteedt aandacht voor het milieu door erop toe te zien dat de beschikbare technieken optimaal worden ingezet en je voert verbeteringsacties uit. - Je ziet toe op de veiligheid van de werknemers (zowel eigen personeel, als havenarbeiders en externen) en zorgt ervoor dat er altijd wordt gehandeld naar de opgelegde veiligheidsvoorschriften. - Je organiseert zowel interne als externe veiligheidsmeetings en woont deze ook bij. - Je voert werkplekinspecties uit en maakt de RIE (risico-analyse, risico-inventarisatie, risico-evaluatie) op.

Profiel

Voor deze veelzijdige functie ben je in het bezit van een bachelor of masterdiploma in de elektromechanica en bij voorkeur heb je al een eerste werkervaring achter de rug. Dankzij jouw opleiding bezit je een goede kennis over zowel mechanica, elektriciteit, PLC enz.
Je bent een geboren coach en leidinggevende die op een gepaste manier instructies kan geven en kennis en inzichten kan overdragen. Het is belangrijk dat je een sterk analytisch inzicht hebt en zelfstandig kan werken.
Je kan je flexibel opstellen, soms kan het zijn dat je langer zal moeten werken en heel uitzonderlijk wordt er gevraagd in het weekend te werken.
Je volgde reeds een opleiding tot preventie adviseur niveau 2 of je bent bereid deze te volgen.
Indien je meerdere talen kan zoals het Frans, Engels en Duits is dit een plus. Daarnaast heb je een algemene kennis van verschillende computerprogramma's zoals Word, Excel,... indien je kan werken met Navision is dit een groot voordeel.
Tot slot besteed je aandacht aan de af te handelen administratie.

Aanbod

De firma biedt je een uitdagende functie in dag. De firma houdt van aanpakken en de medewerkers nemen een resultaatgerichte houding aan. Er is een open cultuur en een no-nonsense mentaliteit.
Deze functie biedt je de mogelijkheid jezelf technisch uit te dagen, er is veel ruimte voor initiatief en zelfontplooiing. Je krijgt een mooi loonpakket afhankelijk van je ervaring.
Hoe verloopt de selectieprocedure? Na een eerste screening door iemand van ons AGO Technics kantoor, sturen we jouw kandidatuur door naar de firma. Vervolgens volgt een gesprek met de HR-verantwoordelijke, kort erna volgt een gesprek met de chef. Indien deze goed verlopen zal er snel een loonvoorstel volgen.

Heb je interesse in deze boeiende, uitdagende en veelzijdige functie? Bel ons op 09/374.61.33 of stuur je cv door naar gent.technics@ago.jobs waarin je het referentienummer van deze vacature vermeld en we nemen spoedig contact met jou op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 19 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Verantwoordelijke productieproces ' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.