Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 21

Volgende
ACCENT

TECHNISCH MEDEWERKER BUITENDIENST (M/V)

ACCENT | Oost-Vlaanderen | Voltijds

Staat 13 dagen op Jobat.be

Onze klant is actief als milieu adviesbureau ze hebben een zeer hoog aangeschreven naamsbekendheid en vooral hun kennis maakt het grote verschil. Het bedrijf zit momenteel in een zeer sterke groeifase en zijn ook bezig met overnames van soort gelijke firma's. De losse persoonlijke sfeer binnen de onderneming proberen ze door te trekken naar alle niveaus. Binnen het milieu advies richten ze zich vooral op de niches bodem lucht en water en dit voor zeer grote klanten.

TECHNISCH MEDEWERKER BUITENDIENST (M/V)

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van metingen nemen van stalen en het testen en bewerken van de genomen stalen. Hiervoor ben je vrijwel altijd ter plaatste bij de klant verdeeld over heel Vlaanderen. Je bent veelal in de openlucht staat op hoge gebouwen en werkt ook in minder comfortabele weersomstandigheden. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleiders en werkt hoofdzakelijk in kleinere teams.

Profiel

Je genoot een bachelor opleiding in een technische richting bij voorkeur chemie biochemie milieu ... dankzij die opleiding beschik je al over een vrij brede theoretische kennis van de technieken. Je bent een assertief leergierig persoon met een zeer flexibele instelling. De job vraagt een behoorlijke fysieke conditie je werkt buiten in de verschillende weersomstandigheden en ook in heel veel gevallen op zeer hoge gebouwen. Voor de klanten ben jij een aanspreekpunt je gaat daar op een vlotte manier mee om je hebt een zeer hoog kwaliteitsbewustzijn en beschikt over een rijbewijs B.

Aanbod

Een gevarieerde en verantwoordelijke job binnen en aangenaam team. Je komt terecht in een bedrijf waar de deuren openstaan en waar over alles gepraat kan worden. Uiteraard worden jouw kennis inzet en motivatie beloond met een aantrekkelijke salaris pakket aangevuld met extra legale voordelen.

Interesse?

VG13/BUO
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch bediende - administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.