Terug naar zoekresultaten

Technisch marketing verantwoordelijke (regio Waasland)

370848228

Via AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 36 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch marketing verantwoordelijke (regio Waasland)

Functieomschrijving

Voor een bedrijf actief in het maken van laser-machines in het Waasland is AGO Technics op zoek naar een technisch marketing verantwoordelijke. Het doel van de functie is om technische handleidingen (60%) op te maken, daarnaast heb je ook marketing-gerichte opdrachten (40%). Je hebt een uitgebreid en gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid. Je maakt technische handleidingen op van de verschillende machines in meerdere talen (ENG, FR, DU, NL). Dit doe je door zelf handleidingsteksten uit te schrijven a.d.h.v. de bekomen informatie die jouw collega's je doorgeven over de machine. Je gaat zelf actief op zoek naar de nodige informatie op de verschillende diensten binnen het bedrijf en neemt foto's om te verwerken in de handleiding. Je maakt/ontwerpt/bedenkt grafieken en animaties ter verduidelijking. Je beheert ook de safety labels/pictogrammen en neemt deze ook op in de handleiding. Naast het gebruik in de handleiding, beheer je ook de stock en zorg je ervoor dat deze op de correcte plaatsen worden gekleefd. Je print en bindt de documentatie (handleidingen, lijsten, schema's,...) in en maakt CD's of DVD's als dit gewenst wordt. Voor grote projecten verzamel je originele documenten van leverancier om deze mee op te nemen in je handleidingen en documentatie-sets over een bepaalde machine. Daarnaast vertaal je ook teksten die worden getoond op HDMI-beelden die de programmeurs al opmaakten in het Engels. Deze teksten vertaal je naar het Frans, Duits en Nederlands. Het tweede luik van jouw takenpakket bestaat uit marketing gerichte taken. Hierbij beheer en bestel je o.a. kleefteksten en logos die op de machines moeten komen. Je beheert en neemt commerciële foto's die worden gebruik op de website of in brochures. Je maakt video's van de machines in actie, deze gebruik je ook om op de website te publiceren of op beurzen. Je maakt 'technical briefs' voor zowel techniekers als klanten om hen te informeren over nieuwe features, a

Profiel

Je volgde een technische opleiding of hebt hier een grote affiniteit mee en je weet van aanpakken. Je bent super gemotiveerd om zowel technisch gerichte taken uit te voeren als marketing taken. Bij voorkeur heb je kennis van de volgende softwarepakketten: Office, Adobe Suite 6, Autocad/Draftsight, Adobe video, P.Elements,... Indien je maar met enkele van deze programma's vertrouwd bent maar hier graag wilt mee leren werken kom je ook in aanmerking. Deze zaken kunnen ook intern worden aangeleerd.

Aanbod

Je komt terecht in een mooie firma die je de kans geeft om veel bij te leren. Je werkt in daguren van 7u30 tot 16u met 30 minuten middagpauze, op vrijdag werk je tot 14u. De firma stelt zich hierin flexibel op, er kan hier wel wat van worden afgeweken. Je werkt in een 38 uren week onder 37 uren stelsel. Dit betekent dat je per jaar ongeveer één week extra verlof opbouwt. Deze extra week wordt opgenomen tijdens kerst en nieuwjaar. Daarnaast heb je de wettelijke feestdagen en 20 dagen verlof per jaar. Je krijgt een marktconform loonpakket.

Voel je het al kriebelen om aan deze boeiende en gevarieerde job te beginnen? Neem dan snel contact met ons op door een mailtje te sturen naar gent.techncs@ago.jobs of bel 09/374.61.33 en we helpen je graag verder!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch redacteur
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch redacteur' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.