Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 32

Volgende

TECHNISCH MANAGER

? Bachelor Elektromechanica of gelijkwaardig
? Goede leidinggevende en analytische skills
? Ervaring binnen productieomgeving

Via Hays Kortrijk

Staat 19 dagen op Jobat.be

Voor een innovatief productiebedrijf regio Kortrijk is Hays Engineering op zoek naar een technisch verantwoordelijke met sterke technische vaardigheden en goede people skills.

TECHNISCH MANAGER

Functieomschrijving

In deze job als technisch manager sta je in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen van 3 techniekers. Concreet ben je verantwoordelijke voor het opstellen, documenteren en implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Bij complexe problemen help je de storingstechniekers met het vinden van een oplossing. Je analyseert storingen om de processen te optimaliseren en je doet verbeter- en investeringsvoorstellen waar mogelijk. Daarnaast zorg je ook voor het algemeen onderhoud van de gebouwen. Je rapporteert rechtsreeks aan de Plant Manager.Profiel

Voor deze vacature van technisch manager kijkt Hays Engineering uit naar een bachelor elektromechanica of iemand gelijkwaardig door ervaring. Je heb minimum een eerste werkervaring opgedaan als leidinggevende binnen een technische dienst. Je bent communicatief, flexibel en weet een team te motiveren. Je houdt ervan om een structuur op poten te zetten en wil jouw sterke technische kennis delen.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast bedrijf met de familiale en open sfeer van een klein bedrijf en de middelen van een grote onderneming. Onze klant biedt jou een uitdagende omgeving waar je de kans krijgt een team aan te sturen en structuur aan te brengen. In ruil voor jouw inzet ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse in deze job als technisch manager? Upload je cv online of contacteer Louise Vanthuyne van Hays Engineering via 056 25 80 50 of 0498 17 67 10.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Maintenance manager
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Kortrijk
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Bachelor na Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.