Terug naar zoekresultaten

TECHNISCH MANAGER ONSHORE WINDMOLENS - VASTE JOB

Via Manpower


TECHNISCH MANAGER - SERVICE ONSHORE WINDMOLENS - VASTE JOB regio JABBEKE.

Permanent Placement is de selectiedienst van Manpower. Onze ervaren consultants ondersteunen technisch talent in hun zoektocht naar een nieuwe professionele uitdaging op maat, steeds onder meteen vast contact.

Voor een internationaal innovatief bedrijf gespecialiseerd in de productie, bouw en service van windmolens gaan we op zoek naar een technisch manager.

TECHNISCH MANAGER ONSHORE WINDMOLENS - VASTE JOB

Functieomschrijving


Als technisch manager sta je in voor het optimaal renderen van alles wat techniek betreft. Dit zowel op vlak van personeel, organisatie, en professionele technische ondersteuning. Je zorgt ervoor dat de technische dienst geoptimaliseerd wordt in lijn met de bedrijfstrategie. Dit houdt in dat je de strategie omzet in doelen, plannen en projecten. Als people manager sta je in voor aanwervingen, evaluaties, coaching en opleidingen. Je neemt hierbij de directe leiding over een 5 tal technical supervisors. Je zorgt ervoor dat het onderhoudsplan gevolgd wordt en past die aan waar nodig. Je stelt het budget op van de dienst en volgt die nauw op. Je rapporteert aan de managing director België en de hoofdzetel.

Profiel


Je hebt een hogere technische opleiding genoten binnen elektromechanica of elektrotechnieken. Je hebt reeds een stevige technische loopbaan opgebouwd, waarvan enkele jaren in een management functie. Uiteraard bezit je een brede technische achtergrond. Je bent een echte peoplemanager en kan duidelijk en effectief communiceren. Je bent assertief, stressbestendig, georganiseerd en bezit goede onderhandelingsvaardigheden. Je bent een echte leider die steeds proactief te werk gaat. Je kan je goed uitdrukken in het Engels en Nederlands, kennis Frans is een sterke troef. Je bent flexibel om je te verplaatsen binnen België. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor te Jabbeke.

Aanbod


Een onmiddellijk vast contract onbepaalde duur bij een innovatief en modern bedrijf actief binnen wind energie. Een verantwoordelijke job met heel wat uitdagingen. Een verloning volgens jouw kennis en ervaring aangevuld met extra's en firmawagen.

INTERESSE?
Aarzel niet en stuur snel je cv naar dennis.verstraete@manpower.be of bel vrijblijvend naar 0471/110004Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online
Deze job wordt niet langer aangeboden.
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.