Terug naar zoekresultaten

Technisch magazijnier

440969499

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 28 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch magazijnier

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een technische magazijnier voor een tewerkstelling in een chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen. Doel: Het centrale magazijn beheren en de onderhoud ervan ondersteunen. Takkenpakket: Je zal instaan voor de ontvangst van de klanten, het registeren en het laden en lossen van de inkomende goederen in het computersysteem. Je zal met een heftruck/transpallet de goederen naar de verschillende fabrieksafdelingen transporteren. Je zorgt dat het magazijn er altijd netjes bijligt. Je zal ook een interne opleiding volgen waarna je een ruimer takkenpakket zal krijgen. Je zal dan verantwoordelijk zijn voor de controle van de stock, het opvolgen van tekorten en het bijbestellen van materiaal indien nodig. Je volgt ook de uitgeleende goederen op. Het stockbeheer zal je rapporteren aan de hoofdmagazijnier.

Profiel

Je bent in het bezit van een technisch diploma of je hebt al relevante ervaring opgedaan als technisch magazijnier. Heb je ervaring met projecten en het onderhoud van een magazijn, dan heb je een streepje voor. Je bent een krak in elektriciteit, mechanica, hydraulica, pneumatica op basis van componenten, dichtingen, verbindingsmaterialen etc. Je bent organisatorisch en assertief aangelegd en je kan gestructureerd werken. Je kan de orde bewaken in jouw magazijn. Verder heb je een vlotte Nederlandse kennis en ben je computervaardig. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een geldig heftruckattest.

Aanbod

De firma biedt jou een contract van onbepaalde duur na een positieve interimperiode. Je krijgt een boeiende job binnen het technisch onderhoud met uitdagende projecten en leuke werksferen. Naast doorgroeimogelijkheden biedt de firma jou ook een interessant loonpakket aan op basis van je studies en ervaringen. Als schoolverlater start je bijvoorbeeld al aan ?14/uur. Daarnaast krijg je ook maaltijdcheques van ?6 per gewerkte dag en een onkostenvergoeding van ?1,50 per gewerkte dag. Je krijgt ook een kilometervergoeding van ?0,2718 per km met een maximum van 60 km per dag. Verder krijg je nog ecocheques en een hospitalisatieverzekering erbovenop bij een vast dienstverband. Je krijgt een functie in daguren, van maandag tot donderdag werk je van 8u tot 16u30 en vrijdag werk je van 8u tot 14u30. Je bent dus tewerkgesteld in een 38-uren week. Hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Na een eerste grondige screening door ons Gent Technics team, volgt een gesprek bij onze klant. Indien dit positief is, zal al snel een contractvoorstel volgen. Vervolgens kan er in sommige gevallen een tweede gesprek worden ingepland bij de eindklant. Heb je interesse in deze uitdagende en veelzijdige job? Stuur dan snel jouw cv naar gent.technics@ago.jobs met vermelding van het referentienummer van deze vacature en we nemen snel contact met jou op!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.