Terug naar zoekresultaten

Technisch Machineverantwoordelijke (Bach. Elektromechanica) - Regio Eeklo

348517684

Via AGO Jobs & HR

Staat 37 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Technisch Machineverantwoordelijke (Bach. Elektromechanica) - Regio Eeklo

Functieomschrijving

Voor een van onze klanten, regio Meetjesland, is AGO Technics op zoek naar een Technisch Machineverantwoordelijke. Als Technisch Machineverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor onze productielijnen en hun technische aspecten. Dit gaat zowel van het afstemmen van onze lijnen tot dringende herstellingswerken, waarbij je natuurlijk graag de handen uit de mouwen steekt. Jouw kennis is cruciaal, want je geeft namelijk graag technische bijstand tijdens proeven en houdt ook rekening met de veiligheidsaspecten van onze machines. Om dit alles waar te maken, geef je leiding aan een aantal techniekers. Je zorgt voor planning en taakverdeling binnen je team. Samen met hen behaal je de vooropgestelde doelstellingen op vlak van rendementsverbeteringen en kwaliteit.

Profiel

Je hebt natuurlijk een passie voor het sleutelen aan machines en bent oplossingsgericht ingesteld. Dit ondersteun je met een bachelordiploma Elektromechanica en een techisch - mechanische achtergrond. Verantwoordelijkheid opnemen is iets wat je gemakkelijk doet en je hebt natuurlijk ook enige ervaring of schoolse kennis van machinebouw, fijnmechanische technieken of automechanica.

Aanbod

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf, toonaangevend over de hele wereld, zowel nationaal als internationaal. Een grote firma, maar met een warme sfeer en een persoonlijke aanpak. Hiernaast wordt er binnen de firma veel belang gehecht aan verbetering. Vandaar wordt er voortdurend geinvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Heb je zelf een idee? Deel ze dan met je collega's en verantwoordelijken. De overige collega's van het technisch team staan met open armen klaar om je te ontvangen. Ze delen graag hun ervaring en expertise met jou, zo zit ook jij binnen de kortste keren op de juiste koers mee te varen. Is deze vacature jouw op het lijf geschreven? Stuur dan onmidellijk jouw CV naar gent.technics@ago.jobs of bel 09 374 61 33.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Maintenance manager
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Wondelgem (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Maintenance manager' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.