Terug naar zoekresultaten Vorige

15 van 54

Volgende

TECHNISCH KAM

* Detecteren en opvolgen van projecten
* Verantwoordelijk voor de tak industrie en studiebureaus
* Kantoor gelegen regio Deinze

/ | Meerdere regio's | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 30 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrisch installatiemateriaal voor verschillende sectoren, gaan we vanuit Hays Gent op zoek naar een Technisch KAM.

TECHNISCH KAM

Functieomschrijving

In de job van Technisch KAM ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van duurzame klantenrelaties alsook het uitbouwen hiervan. Jouw klanten bevinden zich binnen West- en Oost-Vlaanderen en situeren zich hoofdzakelijk in de industrie of studiebureaus. Je geeft hen de nodige technische ondersteuning en advies en verzorgt ook de prijsonderhandelingen. Je wordt ondersteund vanuit het inside sales team bij het opstellen van offertes alsook de uitwerking van het project. Je vertrekt steeds van thuis uit en 1 keer om de 2 weken kom je naar het kantoor voor overleg en rapportering aan de salesmanager.

Profiel

Je komt in aanmerking voor de vacature van Projectmatige KAM wanneer je beschikt over een technisch bachelordiploma (of gelijkwaardig bent door ervaring). Een commerciële gedrevenheid is van groot belang; een eerste ervaring in een commerciële job is dan ook mooi meegenomen. Je bent zelfstandig ingesteld en plant je eigen agenda in. Ten slotte beschik je over een goede portie assertiviteit en maturiteit om de klanten deskundig advies te verlenen.

Aanbod

Als Technische KAM kom je terecht in een innovatief bedrijf. Je krijgt er het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om zelfstandig te werk te gaan, al heerst er wel een grote teamspirit waarbij er regelmatig activiteiten worden georganiseerd op bedrijfsniveau. Naast een leuke werksfeer wordt jou een loonpakket aangeboden afgestemd op jouw kennis en ervaring, aangevuld met een groeps- en hospitalisatieverzekering, nettovergoeding, maaltijdcheques, firmawagen,… en een bonussysteem op jaarbasis.

Interesse?! Solliciteer nu online via de website of neem contact op met Yasmin Van Landschoot op het nummer 09/269.25.48.

Interesse?

Hays Gent
Tessa Dedecker
09 269 25 42
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Oost-Vlaanderen,West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 9 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch commercieel / sales engineer
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • West-Vlaanderen
  • Oost-Vlaanderen
  • Alle vacatures via Hays

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds
  • Bedrijfswagen

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer' jobs in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.