Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 89

Volgende

TECHNISCH DIRECTEUR PROJECTONTWIKKELING

* Technisch Directeur Projectontwikkeling
* Regio Antwerpen
* Leidinggevende & overkoepelende functie

Hays Antwerpen | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 3 dagen op Jobat.be

Onze klant is een projectontwikkelaar, gelegen in Antwerpen en actief in de ontwikkeling van kmo-parken, industriële gebouwen op maat en kantoorcomplexen. Ter versterking, omwille van verdere (buitenlandse) groei en professionalisering zijn we samen met deze klant op zoek naar een Technisch Directeur.

TECHNISCH DIRECTEUR PROJECTONTWIKKELING

Functieomschrijving

Als Technisch Directeur Projectontwikkeling stuur je de afdeling projectmanagement aan (zowel interne als externe projectmanagers). Je bent aldus - nadat de vergunning is goedgekeurd - verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en oplevering van de projecten in binnen- en buitenland met oog voor kwaliteit, budget en timing. Ook de aanbestedingsdossiers volg je van kortbij op. Uiteraard word je ook al betrokken in de ontwikkelingsfase van de projecten, terwijl je tevens voor de nodige afstemming zorgt met het commerciële departement. Verder sta je in voor het zoeken naar en doorvoeren van innovatieve procesoptimalisaties en rendabiliteitsverbeteringen. Je fungeert dus in een leidinggevende & overkoepelende rol en rapporteert aan de Managing Director.

Profiel

Voor deze vacature van Technisch Directeur Projectontwikkeling zijn we op zoek naar kandidaten met een bouwkundige achtergrond (ingenieur bouwkunde, architect, bachelor bouwkunde, gelijkwaardig door ervaring...) en minimum 10 jaar ervaring. Ervaring in bedrijfs-, logistiek of industrieel vastgoed is een groot pluspunt. Je beschikt over een sterke technische bouwkundige kennis, staat commercieel en financieel sterk in je schoenen, bent een people manager en een goede organisator. Bovendien ben je een daadkrachtige teamplayer. Tot slot spreek je vlot Engels, Nederlands en Frans.

Aanbod

Je komt terecht in een team van een 10-tal gedreven collega's, in een functie met een zeer breed en gevarieerd takenpakket en de nodige verantwoordelijkheid. Bovendien zal je deel uitmaken van het managementteam. Deze groeiende projectontwikkelaar biedt een zeer aantrekkelijk salarispakket, incl. firmawagen, extralegale voordelen en de mogelijkheid om mee te werken aan projecten in het buitenland.

Interesse?

Hays Antwerpen
Tim Willems
0478976640
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 36 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.