Terug naar zoekresultaten

TECHNISCH DEVELOPMENTMANAGER BIJ SNELGROEIENDE PROJECTONTWIKKELAAR

* Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement
* Uitdagende en verantwoordelijke functie bij snel groeiende projectontwikkelaar
* Projecten regio Brussel & Vlaams-Brabant

Via Snel groeiende projectontwikkelaar

Staat 26 dagen op Jobat.be

Onze klant, een TOPontwikkelaar actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technische projectmanager voor de dagelijkse opvolging van de projecten rond Brussel.

TECHNISCH DEVELOPMENTMANAGER BIJ SNELGROEIENDE PROJECTONTWIKKELAAR

Functieomschrijving

Als technisch development manager ben jij de persoon die de dagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de aanbesteding word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten ondersteunend uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg.

Profiel

Je beschikt over een masterdiploma in een bouwkundige richting (industrieel of burgerlijk) en hebt minimum een 5-tal jaar ervaring. Je hebt reeds ervaring in projectmanagement, idealiter binnen projecten vanaf €5 miljoen. Je hebt een goede kennis van Autocad en planningsprogramma's (MS Project/Merlin). Verder heb je een sterke kennis van zowel het Nederlands als Frans en daarnaast ben je een communicatief persoon die graag meedenkt op lange termijn.

Aanbod

Je komt terecht in een uiterste boeiende omgeving bij een werkgever die het nastreeft om 'best-in-class' te zijn. Er heerst een ondernemerscultuur waar initiatief aangemoedigd wordt. Uiteraard word je beloond met een mooi salarispakket inclusief bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Wil je graag deel uitmaken van één van de snelst groeiende projectontwikkelaars in België met kantoren in West-Vlaanderen en Brussel? Aarzel niet! Solliciteer online of contacteer Maxime Janssens van Hays Construction & Property Zaventem via 02/709.84.20 voor meer info.


Keywords: projectmanager, projectmanagement, developer, real estate, buildings, industrial engineer, building engineer.

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Projectleider' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.