Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 14

Volgende
Colruyt Group

Technisch Coördinator Itembeheer Colruyt Group

Technisch Coördinator Itembeheer Colruyt Group

Colruyt Group | Halle | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België.

Technisch Coördinator Itembeheer Colruyt Group

Functieomschrijving

Op zoek naar een boeiende job in de bouwsector waar je zowel jouw technische als administratieve vaardigheden kan uitspelen? Word technisch coördinator bij Colruyt Group! 

Als technisch coördinator specialiseer je je in bepaalde technische onderdelen (marketing, vloeren en groenaanplanting) Is er een werf (een winkel, kantoor of magazijn) waar de plaatsing van zo’n onderdeel aan te pas komt? Dan schiet jij in actie.

In ontwerpfase word je betrokken bij de studie van het project. In uitvoering tref je alle voorbereidingen: je controleert de technische plannen, indien nodig bezoek je de werf om opmetingen te doen en nadien stel je een prijsaanvraag op. Tijdens de werken volg je de planning op en na uitvoering verzorg je de oplevering en volg je de openstaande punten op.

Voor de items waarvoor je verantwoordelijk bent, stel je lastenboeken en standaarden op die je up-to-date houdt. Samen met onze aankopers blijf je ook alert voor nieuwigheden en bezoek je bijvoorbeeld beurzen om te kijken of nieuwe oplossingen ook voor Colruyt Group interessant kunnen zijn.

In functie van het onderhoud van de items, ben je verantwoordelijk voor het opmaken van onderhoudsschema’s. Dit in overleg met onderhoudsdiensten om verbeteringen aan te brengen aan bestaande standaarden.

Je ondersteunt projectleiders en werfmanagers o.b.v. je technische kennis en je overlegt met leveranciers inzake technische specificaties. Je communiceert helder, duidelijk en overtuigt door jouw kennis. Het eerste jaar werk je nauw samen met een meer ervaren collega zodat je het vak ten gronde leert kennen.   

Je werkt vanuit Halle.  

Profiel

 • Opleiding en ervaring – Je hebt minimaal een A2-diploma en hebt goede technische en administratieve vaardigheden. Je hebt al een eerste werkervaring achter de rug.
 • Probleemoplossend vermogen – Als er zich een probleem voordoet, hou je het hoofd koel en ga je efficiënt op zoek naar de meest geschikte oplossing.
 • Aanpassingsvermogen – Je bent flexibel en stressbestendig en je vindt het niet erg als de planning wordt bijgestuurd.
 • Vernieuwingsgerichtheid – Je blijft graag op de hoogte van nieuwe trends en vindt het leuk om die kennis te delen binnen de organisatie.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en Frans.

Aanbod

 • Dynamiek – Je komt terecht in een dynamisch team, hebt een gevarieerd takenpakket en komt dagelijks in contact met verschillende mensen.
 • Blijven leren – Je leert niet alleen veel bij on the job maar krijgt ook de kans om opleidingen op maat te volgen.
 • Extralegale voordelen – Je kan rekenen op tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en winstdeelname.

Interesse?

Halle

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

 • Secundair onderwijs
 • Beperkte ervaring (< 2 jaar)
 • Nederlands, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch bediende - administratie' jobs in Halle meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.