Terug naar zoekresultaten
Jomy

Technisch-Commercieel Vertegenwoordiger

Kempen – Limburg – Haven Antwerpen – Brabant (NL)

Via Jomy

Staat 9 dagen op Jobat.be

Jomy, uit de regio Luik, ontwikkelt en produceert aluminium oplossingen voor veiligheid op hoogte. Dankzij ons eigen ingenieursbureau, een flexibel productieapparaat en eigen installatieploegen zijn we in staat om de meest complexe projecten te verwezenlijken. Bij ons dan ook geen standaardwerk maar maatwerk voor zowel de industrie als bouwsector. Dit maakt Jomy meer dan uniek in zijn soort. Naast meer dan 50 jaar aluminium-expertise vormen ook onze 65 gemotiveerde en technisch onderlegde medewerkers de sleutel ons succesverhaal. Zo kennen we een gezonde, gestage groei waarbij de veelvuldige successen zelfs de Belgische landsgrenzen overschrijden. Voor meer informatie neem snel een kijk op: www.jomy.be
 
Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gedreven:

Technisch-Commercieel Vertegenwoordiger

Functieomschrijving

Na een intensieve opleiding word je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van je regio. Je richt je pijlen zowel op de industrie als de bouwsector. Je maakt een strategisch plan van aanpak op en in nauwe samenwerking met de marketingafdeling en CEO leg je de juiste contacten. Netwerken is hierbij de sleutel tot succes! Je onderhoudt diverse contacten met o.a. architecten, bouwfirma’s, preventieadviseurs, technisch verantwoordelijken, … en overtuigt hen van de meerwaarde die Jomy kan bieden in hun projecten. Je werkt technische offertes uit en zorgt voor een adequate afronding. Ook het opmeten op locatie behoort tot je takenpakket. Na de verkoop volg je de verdere uitwerking en plaatsing nauwgezet op, tot en met de oplevering. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

Profiel

Als ondernemende geest met commercieel talent en drive is business development helemaal je ding. Met een technisch werk- en denkniveau gelijkwaardig aan dat van een ingenieur, kom je op mechanisch vlak sterk voor de dag: adviseren van klanten, lezen van industriële en bouwplannen, uitwerken van technische offertes, enz.
Belangrijk is dat je op cijfermatig vlak sterk in je schoenen staat. Je hebt een zelfstandige attitude, weet jezelf goed te organiseren en werkt gestructureerd en efficiënt. B2B-ervaring met projectwerk / -sales is een sterke troef. Je bent resultaat gedreven maar ook een betrouwbare en respectvolle partner voor je klanten. Net zoals je toekomstige collega’s ben ook jij ‘new technology minded’.

Aanbod

Je werkt voor een gekend en gereputeerd merk met een unieke inslag. Jomy is een dynamische onderneming waar innovatie voorop staat. Je krijgt een veelbelovende regio toegewezen die je vanuit een home office bewerkt. In onze vlakke organisatie kan je rekenen op directe communicatielijnen met directie, technisch experten, marketing, enz. Naarmate je meer ervaring opdoet, zullen ook je verantwoordelijkheden groeien. Uiteraard kan je rekenen op een competitieve verloning in verhouding tot je resultaten.
Antwerpen & Haven,Buitenland,Antwerpen,Turnhout,Limburg,Geel - Herentals

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 30 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales buitendienst / vertegenwoordiger
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Kempen – Limburg – Haven Antwerpen – Brabant (NL)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer, Sales buitendienst / vertegenwoordiger' jobs in Antwerpen & Haven, Buitenland, Antwerpen, Turnhout, Limburg, Geel - Herentals meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.