Terug naar zoekresultaten

TECHNISCH COMMERCIEEL TOONBANKMEDEWERKER | GEEL | KENNIS VERLICHTING

Manpower | Geel | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de selectiedivisie die zich engageert in het ondersteunen van sterke technische profielen in het ondernemen van de volgende stap in hun professionele carrière. Ik ben Simon Coolen en sta er voor open om samen met jou de mogelijkheden - enkel vaste betrekkingen - te bekijken richting De Kempen. Moet je je eerste stappen in de techniek of bouw nog zetten of heb je reeds een mooie bagage verworven? Laat me dan zeker vrijblijvend iets weten! Onze klant is een nationaal gekende firma binnen de distributie van technische materialen. Naast het uitgebreide aanbod aan technische en elektrische onderdelen kennen ze ook een specialisatie in verlichting. Dit aanbod kan steeds bezichtigd worden in één van de toonzalen verspreid over België. Om de service te ondersteunen zoeken ze momenteel een extra toonbankmedewerker/verkoper voor de showroom te Geel.

TECHNISCH COMMERCIEEL TOONBANKMEDEWERKER | GEEL | KENNIS VERLICHTING

Functieomschrijving


Als toonbankmedewerker leer je eerst het zeer brede aanbod kennen. Uiteraard zal je jezelf in bepaalde aspecten van het assortiment meer thuis gaan voelen dan in andere. Voor jou zal dit specifiek het aanbod verlichting en armaturen zijn. Ondanks dat ben je wel op de hoogte van het totaalpakket en probeer je de klanten (geen particulieren) te adviseren in hun noden. Het gaat hier in mindere mate over een commerciële functie. Voor onze klant is het veel belangrijker dat hij/zij zich ondersteund voelt.

Je weet jouw enthousiasme en expertise over te brengen naar je klant. Naast het algemene takenpakket denk je ook actief mee na over verbetervoorstellen rond het optimaliseren van de winkel en de daarbij horende klantenervaring.

Profiel


Vraag je jezelf of deze job iets voor jou is? Volgende kwalificaties kunnen alvast een meerwaarde zijn om goed te functioneren binnen deze functie.

  • Bachelor Elektromechanica OF A2 Elektriciteit
  • Technisch Commerciële Ervaring
  • Ervaring binnen de lichtindustrie
  • Klantgerichtheid
  • Technische Passie
  • ...

Aanbod


Je krijgt een onmiddellijk vast contract en komt terecht in een professionele firma die zijn medewerkers door middel van training tot een nog hoger niveau tilt. Je wordt beloond met een competitief salarispakket alsook een boeiende, gevarieerde en inspirerende werkervaring. Zie jij jezelf volledig passen binnen dit profiel en twijfel je er niet aan dat onze klant jou nodig heeft, neem dan gerust contact op! Interesse? Solliciteer dan via dit kanaal. Ondervind je problemen of zit je nog met verdere vragen? Neem dan even contact op via 014 44 89 77 en vraag naar Simon.

 

Trefwoorden: technieker , technicus, commercieel , toonbank , elektricien , elektriciteit , elektromechanica, elektrotechniek, toonbankverkoper , technisch adviseur , showroom

Interesse?

Bezoek v2.manpower.be voor meer informatie over de vacature TECHNISCH COMMERCIEEL TOONBANKMEDEWERKER | GEEL | KENNIS VERLICHTING of solliciteer online op de vacature TECHNISCH COMMERCIEEL TOONBANKMEDEWERKER | GEEL | KENNIS VERLICHTING.

Geel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer' jobs in Geel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.