Terug naar zoekresultaten
Talentus Waregem

Technisch commercieel medewerker voor een ambitieuze KMO

Via Talentus Waregem

Nog 4 dagen om te solliciteren

Voor een ambitieuze KMO te Deerlijk, die gespecialiseerd is in industriële toepassingen, zijn wij op zoek naar een Commercieel medewerker.

Technisch commercieel medewerker voor een ambitieuze KMO

Functieomschrijving

Als Commercieel medewerker heb je een ondersteunende rol voor de sales manager om contracten, in het productengamma 'machinebouw', binnen te halen. Dit houdt in dat je, na overleg met de sales manager, een concept beschrijft en illustreert met een budgetprijs die naar de klant gecommuniceerd wordt. Na feedback werk je dit verder in detail uit tot een complete en gedetailleerde offerte om dan uiteindelijk tot een finaal voorstel te komen. Je werkt hierbij samen met een aantal stakeholders, zoals engineering, productie en leveranciers. Daarnaast ben je, als commercieel medewerker, ook verantwoordelijk voor de interne marketing en branding.

Profiel

Voor deze functie uit te oefenen behaalde je een Master Vertaler-tolk/handelsingenieur of heb je al enkele jaren ervaring binnen een gelijkaardige functie. Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels, zowel gesproken als geschreven. Kennis van Spaans en/of Duits is mooi meegenomen. Nauwkeurigheid, structureel werken en administratie zijn jouw sterkste punten. Je bent iemand die interesse heeft in de techniciteit van machinebouw en bent bereid jou hier verder in te verdiepen. Het opstellen van teksten vanuit een commercieel perspectief vormt voor jou geen probleem.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch team binnen een ambitieuze KMO dat streeft naar kwaliteit, service en innovatie. Het is een uitdagende en gevarieerde functie, waarbij je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch commercieel / sales engineer
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Deerlijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch commercieel / sales engineer' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.