Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 22

Volgende
Whoohoo® Gent

Technisch commercieel medewerker automatisering

Via Whoohoo® Gent

Nog 2 dagen om te solliciteren

Het bedrijf bedenkt totaaloplossingen op het gebied van automatisering. Dit houdt onder andere de sensortechnieken, interface, aansluitingen, sturingen en HMI's in. Het bedrijf is een internationaal succesvol familiebedrijf. Ze dragen zorg voor hun werknemers en blijven hun getalenteerde werknemers dan ook stimuleren en motiveren onder andere door middel van interne opleidingen! Dit doen ze binnen een aangename en vriendelijke werkomgeving.


Technisch commercieel medewerker automatisering

Functieomschrijving

Grote interesse in totaaloplossingen voor automatiseringsprojecten, waarbij jij de nodige ondersteuning biedt naar klanten en sales engineers? Als technisch commerciële medewerker neem jij de adviserende rol in naar klanten. Jouw advies is ondersteund door het technisch inzicht van de support engineers, want samen met hun ga jij nagaan welke componenten geschikt zijn voor hun totaaloplossing op maat binnen de automatiseringsprojecten. Je werkt samen in het team van sales engineers. Jij werkt de verschillende aanbiedingen van producten uit, zodat de sales engineers hiermee aan de slag kunnen gaan. Daarbij heb jij een goede kennis van het gamma en ken je jouw opgestelde aanbiedingen door en door.

Profiel

Je hebt genoten van een bachelor opleiding elektromechanica of elektronica (of gelijkwaardig door ervaring). Ervaring in de automatiseringswereld is een pluspunt, maar geen vereiste. Je bent een echte teamplayer, waarbij jij het organisatorisch overzicht bewaart. Je bent tweetalig (NL / FR) en het is een dik pluspunt als je ook Engels en/of Duits spreekt. Je bent gedreven, communicatief en een doorzetter van persoonlijkheid!

Aanbod

Technisch commercieel medewerker automatisering
Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 2 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technisch bediende - administratie
  • Sector: Industrie en Machinebouw
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technisch bediende - administratie' jobs in Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.