Terug naar zoekresultaten
Accent

TECHNISCH COMMERCIEEL BINNENDIENSTMEDEWERKER

Accent | Meerdere regio's | Voltijds

Nog 4 dagen om te solliciteren

Onze klant is gespecialiseerd in Luchtverdeelapparatuur grootkeukenventilatie luchtvolumeregelaars koelbalken afzuigunits voor de industrie verdringingsventilatie ventilatiesystemen.

TECHNISCH COMMERCIEEL BINNENDIENSTMEDEWERKER

Functieomschrijving

Om je handen uit de mouwen te kunnen steken in deze job en voor deze werkgever heb je affiniteit met techniek. Je bent daarenboven een zelfstandig persoon en kan ook zo werken. Instelling en achtergrond is belangrijker dan diploma schoolverlaters zijn welkom. Bovenop je basiskennis van het MS Office programma is je Nederlands perfect en spreek en schrijf je een uitmuntend woordje Engels. Het spreken van het Frans is toch wel een must schrijven niet zo zeer terwijl we Duits enkel bekijken als een leuke plus. Vind je jezelf terug in deze omschrijving en ben je gelinkt aan HVAC? Solliciteer!

Profiel

Als Technisch Commercieel Binnendienstmedewerker ondersteun je de sales en klanten met jou rekenkundige en technische bagage. Een van de hoofdtaken is dan ook het telefonisch contact met klanten waarbij je antwoord geeft op technische en commerciële vragen. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van documentatie voor offertes of nieuwe producten in het gamma. Indien nodig kan je deze ook vertalen. Anderzijds sta je in voor de volledige opvolging van binnenkomende offerteaanvragen. Je zal aanvragen analyseren rangschikken met het team bespreken en deze behandelen of doorgeven. Van de aanvraag tot aan de bestelbon het ligt in jou handen.

Aanbod

Bij Accent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillende doelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen.
Om die diversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillende gespecialiseerde afdelingen opgericht.
Zo kunnen we iedereen helpen met kennis van zaken.
Tijdens het sollicitatieproces staan we je graag als jobcoach bij met raad en daad. Ons doel samen met jou de gepaste job vinden. Onze klant biedt een leuke job in een multinational met grootse producten en diensten. Werken met een grote variëteit aan projecten in een bedrijf dat voorloper is in productontwikkeling en nieuwe technologieën binnen zijn sector. Een full time job in een hecht team van medewerkers. Hiervoor krijg je een aantrekkelijk loon dat is aangepast aan jou ervaring aangevuld met maaltijdcheques hospitalisatie en een groepsverzekering. Omdat je een 40-uren week moet doorstaan krijg je er ook nog 12 extra verlofdagen bij.

Interesse?

VG13/BUO
Waals-Brabant,Antwerpen,Henegouwen,West-Vlaanderen,Luik,Luxemburg,Vlaams-Brabant,Brussel,Namen,Oost-Vlaanderen,Limburg

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Waals-Brabant, Antwerpen, Henegouwen, West-Vlaanderen, Luik, Luxemburg, Vlaams-Brabant, Brussel, Namen, Oost-Vlaanderen, Limburg meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.